TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Välkommen till Sveriges bästa Harry Potter-butik. I vår Harry Potter shop hittar du massor med spännande Harry Potter-prylar. Vi har allt ifrån Harry Potter trollstavar från Ollivanders till små Harry Potter-smycken och andra roliga Harry Potter saker.

Samlarfigurer efter tema

Harry Potter - Trollstavar & Prylar

« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1322 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1322 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Harry Potter Shop

I vår butik hittar du ett av Sveriges bredaste sortiment av Harry Potter-samlarprylar. Harry Potters trollstav är en av våra mest populära Harry Potter-prylar. Vi är många Harry Potter-fans som älskar att samla på Harry Potter-samlarprylar och fina Harry Potter-saker. Det första samlarobjektet som de flesta vill ha från Harry Potter är oftast just Harry Potters trollstav. Noble Collections har gjort en serie replicas av wands från olika karaktärer i Harry Potter. För den riktigt inbitne samlaren finns även samlingar av trollstavar som levereras tillsammans med snygga displaystands.

Trollstavar från Ollivanders

Ollivanders är kända för sina trollstavar i Harry Potter. Hos oss hittar du många replicas av just Ollivanders trollstavar. De levereras i en snygg låda som är en replica av de lådor som trollstavarna i filmatiserinen av Harry Potter ligger i. Nu behöver du inte längre åka till Diagon Alley i London för att köpa din Ollivanders trollstav. Nu finns Ollivanders wands från Harry Potter hos oss i Sverige.

Harry Potter T-shirts

För den som gillar Harry Potter finns det som tur är mycket mer än bara trollstavar. Vi har snygga t-shirts, nyckelringar, muggar och pins med motiv från Harry Potter.

Din Harry Potter-butik i Sverige

Vi utökar hela tiden vårt sortiment med Harry Potter-saker som du kan köpa hos oss. Om du är ute efter att köpa Harry Potter-prylar som du inte hittar hos oss så är du alltid välkommen att höra av dig. Förhoppningsvis så kan vi få tag på just de Harry Potter-grejerna som du är ute efter, oavsett om det är en trollstav eller en samlarfigur.