TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Välkommen till Sveriges bästa Harry Potter-butik. I vår Harry Potter shop hittar du massor med spännande Harry Potter-prylar. Vi har allt ifrån Harry Potter trollstavar från Ollivanders till små Harry Potter-smycken och andra roliga Harry Potter saker.

Samlarfigurer efter tema

Harry Potter - Trollstavar & Prylar

« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1321 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1321 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Harry Potter Shop

I vår butik hittar du ett av Sveriges bredaste sortiment av Harry Potter-samlarprylar. Harry Potters trollstav är en av våra mest populära Harry Potter-prylar. Vi är många Harry Potter-fans som älskar att samla på Harry Potter-samlarprylar och fina Harry Potter-saker. Det första samlarobjektet som de flesta vill ha från Harry Potter är oftast just Harry Potters trollstav. Noble Collections har gjort en serie replicas av wands från olika karaktärer i Harry Potter. För den riktigt inbitne samlaren finns även samlingar av trollstavar som levereras tillsammans med snygga displaystands.

Trollstavar från Ollivanders

Ollivanders är kända för sina trollstavar i Harry Potter. Hos oss hittar du många replicas av just Ollivanders trollstavar. De levereras i en snygg låda som är en replica av de lådor som trollstavarna i filmatiserinen av Harry Potter ligger i. Nu behöver du inte längre åka till Diagon Alley i London för att köpa din Ollivanders trollstav. Nu finns Ollivanders wands från Harry Potter hos oss i Sverige.

Harry Potter T-shirts

För den som gillar Harry Potter finns det som tur är mycket mer än bara trollstavar. Vi har snygga t-shirts, nyckelringar, muggar och pins med motiv från Harry Potter.

Din Harry Potter-butik i Sverige

Vi utökar hela tiden vårt sortiment med Harry Potter-saker som du kan köpa hos oss. Om du är ute efter att köpa Harry Potter-prylar som du inte hittar hos oss så är du alltid välkommen att höra av dig. Förhoppningsvis så kan vi få tag på just de Harry Potter-grejerna som du är ute efter, oavsett om det är en trollstav eller en samlarfigur.