TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du våra samlarfigurer från Japanska Banpresto. Vi har Banpresto figurer från bland annat One Piece och Dragonball.

Varumärken

Banpresto - Samlarfigurer

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

One Piece Banpresto

Banpresto har släppt många olika samlarfigurer baserade på karaktärerna i One Piece. Några av de mest kända serierna av Banpresto samlarfigurer är Jeans Freak, Scultures och Dramatic Showcase.

Dragonball Banpresto

Även karaktärerna från Dragonball har blivit förevigade som samlarfigurer av Banpresto. Precis som One Piece finns det Dragonball figurer i Banprestos serier Dramatic Showcase, Jeans Freak och Scultures.

Banpresto Sverige

Banpresto är tyvärr inte allt för känt i Sverige och Heromic är en av få butiker i Sverige som säljer Banprestos samlarfigurer. Banpresto är en japansk leksakstillverkare och spelutvecklare. Banpresto grundades 1977 och fungerade till en början i första hand som underleverantör till Sega och deras arkadavdelning. 1989 förvärvade Bandai en stor del av Banpresto och sen 2006 ägs Banpresto helt och hållet av Bandai.