TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

DC Comics har gett upphov till en rad superhjältar som har förevigats som actionfigurer och samlarobjekt. Några av DC Comics mest kända superhjältar är Superman, Batman och Wonder Woman. Men som i så många andra serietidningar så är skurkarna minst lika kända som hjältarna. Samlarobjekt av figurer som the Joker, Lex Luthor och Catwoman är självklart inte några ovanligheter.

Samlarfigurer efter tema

DC Comics - Actionfigurer

« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

DC Comics samlarobjekt

Initialerna DC hämtades från företagets populära serie Detective Comics, där Batman debuterade. Tillsammans med största konkurrenten Marvel så har DC Comics ungefär 80% av den amerikanska serietidningsmarknaden.

Batman actionfigurer

Batman såg dagens ljus i Detective Comics första gången 1939. Sen dess har det gjorts otaliga olika versioner av Batman. De flesta av dessa har även blivit till actionfigurer och andra samlarobjekt. De flesta har sin egna favorit av alla Batman-tolkningar. Batman har självklart även filmatiserats många gånger. De flesta som hör Batman idag tänker nog på Christopher Nolan filmatisering. Men de lite mer nostalgiska kanske i första hand minns Adam West som Batman.

Superman samlarfigurer

Det är svårt att nämna DC Comics utan att tänka på Superman. Även Superman har många gånger förevigats som både actionfigur och samlarstaty. Superman är till och med något äldre än Batman och dök upp för första gången redan 1938. Superman banade vägen för en rad olika superhjältar som lever vidare än idag.

Justice League

1960 samlade DC Comics några av sina mest populära superhjältar under namnet Justice League. De ursprungliga medlemmarna var Aquaman, Batman, the Flash, Green Lantern, the Martian Manhunter, Superman, och Wonder Woman. Under åren så har dock medlemmarna varierat lite.

The New 52

2011 kände DC Comics att deras serier började bli för komplexa och handlingen för invecklad. Därför beslöt man sig för att börja om på en helt ny kula med The NEw 52. Samtliga superhjältar gjordes om och fick ett nytt utseende. Man gjorde även andra moderniseringar av sina serier som att till exempel låta en digital upplaga av serien släppas samtidigt som den tryckta.