TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Om oss

Heromic startades 2016. Vår affärsidé är att kunna tillhandahålla ett stort och brett sortiment med actionfigurer och samlarprylar för våra kunder i Sverige. Vi vill erbjuda en snabbt och smidig köpupplevelse med personlig service.

Sen vi drog igång har vårt sortiment av actionfigurer och samlarfigurer växt så det knakar. Till en början fokuserade vi väldigt mycket på Star Wars-figurer och andra Star Wars-prylar. Men nu erbjuder vi även ett brett sortimentet med Harry Potter-trollstavar, Marvel-prylar och samlarfigurer från filmer som Alien och Predator. Vår förhoppning är att vi ska kunna erbjuda samlarprylar till alla, oavsett om du gillar Sci-Fi eller Fantasy.

De flesta av alla actionfigurer och samlarobjekt som du hittar hos oss är lagervaror med leverans redan efter 1 - 2 vardagar. Om vi själva fick välja så skulle vi helst kunna erbjuda alla världens samlarprylar som lagervaror. Men som en liten butik är det tyvärr inte möjligt. För att ändå kunna erbjuda ett så bra sortiment som möjligt har vi valt att erbjuda vissa prylar som beställningsvaror med längre leveranstid. Det gäller oftast de lite mer exklusiva samlarfigurerna och replicas från exempelvis Hot Toys och Sideshow Collectibles. Vi hoppas helt enkelt att ni kan ha överseende med de längre leveranstiderna eftersom det ger oss chansen att kunna erbjuda ett av Sveriges bästa sortiment av samlarfigurer.

Vi blir allt fler samlare i Sverige och det finns ingen anledning till varför vi ska fortsätta behöva krångla med omständliga importer med höga fraktkostnader och tullavgifter från USA och Japan. Skulle du inte hitta det du letar efter eller ha några frågor eller funderingar så är du alltid välkommen att höra av dig till oss via e-post info@heromic.se eller slå oss en signal på telefon 020-89 92 93 (Vardagar 08:00 - 16:00).