TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Samlarfigurer efter tema

Power Rangers Samlarprylar

« Föregående sida 1 2 3 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Power Rangers Merchandise

Power Rangers har varit mycket populära ända sedan 90-talet. För den som älskar Power Rangers finns det mycket fin merchandise i form av Power Rangers leksaker, Power Rangers prylar och mycket mer. Power Rangers är en amerikansk TV-serie skapad av Haim Saban.

Den bygger på en japansk TV-serie vid namn "Super Sentai" och följer en grupp ungdomar som blir utsedda till riddare som kämpar mot onda krafter för att skydda jorden. Varje säsong har en annan tematisk ram och en annan grupp ungdomar som spelar Power Rangers. Serien har varit mycket populär sedan den först sändes 1993 och har även inspirerat filmer, böcker, merchandise och andra spin-off-produkter.

När kom Power Rangers?

Power Rangers sändes först på TV i USA den 28 augusti 1993. Serien är baserad på den japanska TV-serien "Super Sentai" och innehåller scener och kämpar från denna serie. Power Rangers har sedan dess varit en populär och långvarig TV-serie som fortfarande produceras och sänds idag, med olika säsonger och kämpar som har kommit ut genom årens lopp. Serien har också inspirerat filmer, böcker, merchandise och andra spin-off-produkter.