TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Kläder från film och serier

« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 Nästa sida »

199:-

Beställningsvara

Lev. Okt 2024

« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Star Wars-kläder

Hos oss hittar du både t-shirts och sweatshirts med tryck från bland annat Star Wars och Nintendo. Vi har många av de mest populära märkena så som Bioworld och Rock Off.

Geek wear

Aldrig tidigare har scifi- och fantasytryck på kläder varit så populärt som idag. En snygg t-shirt med ett Star Wars-tryck är idag lika vanlig på en modebloggare som på ett gammalt hederligt Star Wars fan. Så kallat geek wear eller nerd wear med motiv från klassiska filmer och tv-spel har verkligen blivit mainstream de senaste åren.

Både vintage och humor

De flesta trycken när det kommer till t-shirts från filmer som Star Wars eller tv-spel som Zelda är antingen vintageinspirerade eller har ett humoristiskt inslag. Många nyproducerade Star Wars t-shirts trycks idag med vintagetryck så att de ska se ut som gamla kvarlevor från 70-talet.

Harry Potter-kläder

Om du gillar Harry Potter så har vi halsdukar, slipsar, mössor och handskar i de olika elevhemmens färger. Oavsett om du gillar Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff eller Ravenclaw så har vi en mössa, halsduk eller slips för dig.