TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Samlarfigurer efter tema

Disney samlarprylar

Underkategorier

« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Disney Merchandise

Här hittar du våra samlarprylar baserade på Disneys fantastiska filmer.

Disney är ett amerikanskt multinationellt massmedieföretag grundat av Walt Disney och Roy O. Disney den 15 oktober 1923. Företaget är känt för sina animerade filmer, TV-program, temaparker, merchandise och resor. Disney är mest känt för sina animerade filmer, där bland annat serien med klassiska Disneyprinsessor som Aschenputtel, Snövit och Tingeling ingår. Företaget har också skapat många kända tecknade karaktärer som Mickey Mouse, Donald Duck, Goofy och många fler.

Disney har också skapat några av världens mest kända temaparker, inklusive Disneyland i Kalifornien och Disney World i Florida. Företaget har också flera andra temaparker runt om i världen, inklusive Disneyland Paris, Tokyo Disney Resort och Hong Kong Disneyland.

Disney har även en stark närvaro inom TV-mediet, med sina egna kanaler Disney Channel, Disney Junior och Disney XD. Företaget äger också ABC och ESPN.

Disney är också känt för sina filmer och serier från Marvel och Star Wars från Lucasfilm. Disney köpte Marvel 2009 och Lucasfilm 2012.

Disney är ett av världens största medieföretag och fortsätter att vara en ledande kraft inom underhållning och massmedier.