TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Samlarfigurer efter tema

Predator - Samalrobjekt

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Predator samlarfigurer

Predator, eller Rovdjuret som blev filmens svenska titel, har sen 1987 gett upphov till alla möjliga actionfigurer och samlarobjekt. Tack vare Predators karaktäristiska utseende har Predator blivit en av de mest populära samlarfigurerna bland samlare.

Predator merchandise

Merchandise relaterat till Predator inkluderar kläder, leksaker, samlarfigurer, vapenrepliker, inredning och mycket annat. Hos Heromic hittar du endast officiellt licensierade prylar som är utformade för att se ut och kännas som karaktärerna och föremålen i filmerna.

Predator är en amerikansk science fiction-actionfilm från 1987 regisserad av John McTiernan och skriven av Jim och John Thomas. Filmen handlar om en grupp amerikanska specialstyrkor som är på en hemlig mission i Sydamerika och blir jagade av en främmande jägare med avancerad teknologi. Filmen har Arnold Schwarzenegger i huvudrollen som ledaren för den amerikanska enheten.

Filmen mottogs mycket positivt av kritiker och publik vid premiären och har sedan dess blivit en klassiker inom genren science fiction och action. Predator är känd för sina spännande jaktscener, visuella effekter och karaktären Predator som är en icke-mänsklig jägare med avancerad teknologi. Filmen har också inspirerat flera uppföljare, spin-offs och gett upphov till mycket Predator merchandise.

Predator har även fått kultstatus och är en av de mest ikoniska och minnesvärda science fiction-filmerna från 1980-talet.