TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Samlarfigurer efter tema

Predator - Samalrobjekt

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Predator-samlarfigurer

Sedan 1987 har Predator, eller Rovdjuret som filmen hette på svenska, gett upphov till alla möjliga typer av actionfigurer och samlarobjekt. Tack vare sitt distinkta utseende har Predator blivit en av de mest populära samlarfigurerna bland samlare.

Predator merchandise

Predator-relaterade prylar inkluderar kläder, leksaker, samlarfigurer, vapenrepliker, inredning och mycket mer. Hos Heromic hittar du bara officiellt licensierade prylar som är utformade för att se ut och kännas som karaktärerna och föremålen i filmerna.

Predator är en amerikansk science fiction-actionfilm från 1987 i regi av John McTiernan och med manus av Jim och John Thomas. Filmen handlar om en grupp amerikanska specialstyrkor på ett hemligt uppdrag i Sydamerika som jagas av en utomjordisk jägare med avancerad teknik. I huvudrollen ser vi Arnold Schwarzenegger som ledare för den amerikanska enheten.

Filmen mottogs mycket väl av kritiker och publik vid premiären och har sedan dess blivit en klassiker inom science fiction- och actiongenren. Predator är känd för sina spännande jaktscener, visuella effekter och karaktären Predator, en icke-mänsklig jägare med avancerad teknik. Filmen har också inspirerat till flera uppföljare, spin-offs och gett upphov till en hel del Predator-merchandise.

Predator har även fått kultstatus och är en av de mest ikoniska och minnesvärda science fiction-filmerna från 1980-talet.