TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Samlarfigurer efter tema

Predator - Samlarobjekt

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Predator-samlarfigurer

Dyk in i den adrenalinfyllda världen av Predator hos Heromic, där vi erbjuder en exklusiv samling av actionfigurer, samlarprylar och merchandise. Vår Predator-kategori är en helig mark för alla fans och samlare, där varje produkt är en hyllning till denna ikoniska science fiction-legendar.

Utforska vårt noggrant utvalda sortiment av högkvalitativa Predator actionfigurer, varje detalj noggrant utformad för att återspegla dessa fruktade jägares kraft och mystik. Från klassiska scener från filmserien till de mest obskyra referenserna för de sanna entusiasterna, har vi något som kommer att imponera och väcka beundran.

För den som söker efter det unika har vi samlarobjekt som fångar essensen av Predator-universumet. Dessa begränsade upplagor är inte bara en del av din samling, de är konstverk som berättar historier om ära, kamp och överlevnad.

Och för att fullända din Predator-upplevelse erbjuder vi också ett brett utbud av merchandise. Exklusiva prydnadsföremål och mycket mer, perfekta för att visa din passion och ditt stöd för denna tidlösa serie.

På Heromic är vi stolta över att förse våra kunder med produkter av högsta kvalitet, kombinerat med enastående kundservice. Varje order behandlas med högsta omsorg och vi strävar efter att leverera dina Predator-prylar snabbt och smidigt till dig.

Stig in i Predators värld hos Heromic – där jaktinstinkten möter samlarpassionen.

Sedan 1987 har Predator, eller Rovdjuret som filmen hette på svenska, gett upphov till alla möjliga typer av actionfigurer och samlarobjekt. Tack vare sitt distinkta utseende har Predator blivit en av de mest populära samlarfigurerna bland samlare.

Predator merchandise

Predator-relaterade prylar inkluderar kläder, leksaker, samlarfigurer, vapenrepliker, inredning och mycket mer. Hos Heromic hittar du bara officiellt licensierade prylar som är utformade för att se ut och kännas som karaktärerna och föremålen i filmerna.

Predator är en amerikansk science fiction-actionfilm från 1987 i regi av John McTiernan och med manus av Jim och John Thomas. Filmen handlar om en grupp amerikanska specialstyrkor på ett hemligt uppdrag i Sydamerika som jagas av en utomjordisk jägare med avancerad teknik. I huvudrollen ser vi Arnold Schwarzenegger som ledare för den amerikanska enheten.

Filmen mottogs mycket väl av kritiker och publik vid premiären och har sedan dess blivit en klassiker inom science fiction- och actiongenren. Predator är känd för sina spännande jaktscener, visuella effekter och karaktären Predator, en icke-mänsklig jägare med avancerad teknik. Filmen har också inspirerat till flera uppföljare, spin-offs och gett upphov till en hel del Predator-merchandise.

Predator har även fått kultstatus och är en av de mest ikoniska och minnesvärda science fiction-filmerna från 1980-talet.