TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du våra klockor och väckarklockor. Vi har Harry Potter klockor samt LEGO klockor från Star Wars LEGO, Ninjago och Batman LEGO.

Samlarprylar

Klockor

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Harry Potter klockor Sverige

Vi vill vara den bästa butiken för alla som är på jakt efter Harry Potter klockor i Sverige. Samtliga våra klockor och väckarklockor är licensierade originalprodukter.

Star Wars LEGO klocka

Några av våra favoriter när det kommer till LEGO klockor är väckarklockorna från Star Wars LEGO. Speciellt Darth Vader LEGO väckarklockan och Stormtrooper LEGO väckarklockan är fantastiska. En snygg inredningsdetalj för både stora och små!

Ninjago LEGO klocka

Hos Heromic hittar du även många fina Ninjago klockor med hjältarna Jay, Lloyd, Cole, Kai och Nya. Vi har LEGO klockor, väckarklockor och armbandsur. Välj din favorit! En Ninjago klocka eller en Ninjago väckarklocka är den perfekta presenten till alla som älskar Ninjago.

Batman LEGO klocka och väckarklocka

LEGO Batman har med rätta blivit en riktigt favorit hos många de senaste åren. Självklart hittar du även LEGO Batman väckarklockor och armbandsur hos oss. För den som gillar LEGO Batman har vi bland annat LEGO klockor med Joker, väckarklockor med LEGO Robin och LEGO Batman. LEGO väckarkockorna från CLicTime är hela 23 cm höga och är både funktionella och riktigt snygga. Men alla LEGO väckarklockor piper bara. De låter alltså inte som karaktärerna. Men du kommer garanterat att vakna när din LEGO väckarklocka börjar tuta på morgonen.