Tillagd i varukorgen

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Bandai sedan länge ett välkänt märke bland samlarfigurer och byggsatser. Deras kanske mest uppskattade linje med samlarfigurer är S.H.Figuarts.

Varumärken

Bandai Actionfigurer

« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Nästa sida »

149:-

Beställningsvara

Lev. Juli 2020

249:-

Beställningsvara

Lev. Juli 2020

« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Betalningsalternativ

Bandai S.H.Figuarts

S.H.Figuarts är en av Bandais mest välkända serier av samlarfigurer och actionfigurer. Under S.H.Figuarts har Bandai släppt actionfigurer från bland annat Nintendo och Turtles. Samlarfigurerna är alltid otroligt detaljerade och av riktigt hög kvalité.

Bandai Robot Spirits

När det kommer till actionfigurer från Bandai så består den största delen av vårt sortiment av actionfigurer från Gundam Robot Spirits. Här visar verkligen Bandai varför de är en av världens största tillverkare av samlarfigurer. Dessa actionfigurer har fantastisk rörlighet och är riktigt snygga och välgjorda.

Bandai model kit

Japanska Bandai är världens tredje största tillverkare av leksaker och byggmodeller efter Mattel och Hasbro.

Företaget grundades 1950 och har tillverkat en rad olika numera legendariska leksaksserier så som Gundam och Power Rangers. Men de är även skyldiga till Tamagotchin.

Bland samlare har Bandai länge varit mest kända för sina byggsatser. Men eftersom Bandai de senaste åren även har producerat en hel del högkvalitativa actionfigurer riktade till samlare så har man lyckats göra sig ett namn även här.