TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Noble Collection har gjort sig kända världen över för sina otroligt realistiska replicas från film och tv-serier. De är kanske mest kända för sina replicas från Harry Potter och Game of Thrones.

Varumärken

Noble Collection Replicas

« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Noble Collection Replicas från Film och TV

Noble Collections är en av världens främsta tillverkare av replicas från filmer och tv-serier som Game of Thrones, Harry Potter och Lord of the Rings.

Harry Potter trollstavar

Noble Collections har en serie väldigt fina replicas av trollstavar från Harry Potter. De är kopior av trollstavarna som användes i filmerna i skala 1/1. Varje karaktär så som Harry Potter, Voldemort och Dumbledore har en egen unik trollstav från Ollivanders. Varje Harry Potter Wand levereras i en snygg låda.

Noble Collection Sverige

Vi har kanske Sveriges största sortiment av replicas från Noble Collection. Vi har i första hand fokuserat på att ha ett så komplett sortiment av Harry Potter-samlarprylar som möjligt. Men vi har inte glömt bort andra fantastiska tv-serier som Game of Thrones.

Noble Collection samlarprylar

The Noble Collection är ett amerikanskt företag som är specialiserat på att skapa högkvalitativa samlarobjekt inom populärkulturen. Företaget grundades 1991 och har sitt huvudkontor i New York.

The Noble Collection är känt för sina högkvalitativa samlarobjekt som inkluderar replikor av filmrequisita, skulpturer och figurer baserade på kända franchiser från film, TV, serietidningar och spel. Företaget har en mängd olika produktlinjer, inklusive Harry Potter-replikor, Lord of the Rings-figurer, DC Comics-statyer och mycket mer.

The Noble Collection är känd för sin höga kvalitet och noggranna detaljerade design, vilket gör att deras produkter är mycket eftertraktade bland samlare och entusiaster inom popkultur. Företaget har samarbetat med flera stora franchiser för att skapa licensierade samlarobjekt, och har också skapat flera unika och originella produkter.

The Noble Collection har också utökat sin produktlinje för att inkludera högkvalitativa accessoarer och smycken, inklusive ringar, halsband och armband baserade på populära franchiser som Harry Potter, The Lord of the Rings och Game of Thrones.