TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Noble Collection har gjort sig kända världen över för sina otroligt realistiska replicas från film och tv-serier. De är kanske mest kända för sina replicas från Harry Potter och Game of Thrones.

Varumärken

Noble Collection Replicas

« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Noble Collection Replicas från Film och TV

Noble Collections är en av världens främsta tillverkare av replicas från filmer och tv-serier som Game of Thrones, Harry Potter och Lord of the Rings.

Harry Potter trollstavar

Noble Collections har en serie väldigt fina replicas av trollstavar från Harry Potter. De är kopior av trollstavarna som användes i filmerna i skala 1/1. Varje karaktär så som Harry Potter, Voldemort och Dumbledore har en egen unik trollstav från Ollivanders. Varje Harry Potter Wand levereras i en snygg låda.

Noble Collection Sverige

Vi har kanske Sveriges största sortiment av replicas från Noble Collection. Vi har i första hand fokuserat på att ha ett så komplett sortiment av Harry Potter-samlarprylar som möjligt. Men vi har inte glömt bort andra fantastiska tv-serier som Game of Thrones.

Om Noble Collection

Noble Collection har lyckats bygga upp ett internationellt välkänt namn som blivit synonymt med fantastisk design och skickligt hantverk. Man har lyckats samla några av de skickligaste skulptörerna och designerna i världen och tillsammans med dessa har man under åren förfinat sitt hantverk.

Noble Collection har lyckats etablera sig som världsledande inom replicas från film och tv-serier. Deras replicas av trollstavar, svärd och annan rekvisita är älskade av samlare från hela världen.