TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du alla våra Spawn actionfigurer och samlarprylar från märken som McFarlane Toys.

Samlarfigurer efter tema

Spawn Actionfigurer

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Spawn actionfigurer från McFarlane Toys

McFarlane Toys historia startade med att man började producera Spawn actionfigurer. McFarlane Toys är ett företag grundat av Todd McFarlane, skaparen av Spawn serien. McFarlane Toys har producerat en mängd actionfigurer relaterade till Spawn-serien sedan serien började publiceras 1992. Figurerna är kända för deras höga kvalitet och detaljrikedom, och är ofta utformade för att se ut och kännas som karaktärerna och föremålen i serien.

McFarlane Toys har producerat en mängd olika Spawn-figurer genom åren, inklusive figurer av Spawn själv i olika utformningar och med olika tillbehör. Figurerna av Spawn har ofta kommit med ett brett utbud av tillbehör och rörliga delar, inklusive sköldar, svärd och andra vapen. McFarlane Toys har också producerat figurer av andra karaktärer från serien, inklusive Malebolgia, Angela, och Violator.

McFarlane Toys har också producerat figurer från andra serier och licenser, inklusive The Walking Dead, Fortnite, och andra. De är kända för deras höga kvalitet och detaljrikedom, och är populära bland samlare och fans av serierna och licenserna som de representerar.

Spawn Merchandise

Spawn är en seriefigur skapad av tecknaren och författaren Todd McFarlane. Serien publicerades första gången i maj 1992 av Image Comics. Spawn handlar om Al Simmons, en död agent från CIA som säljer sin själ till djävulen för att få chansen att träffa sin älskade fru igen. Istället för att få träffa henne, blir han en demonisk varelse känd som Spawn. Serien fokuserar på Spawns kamp för att förstå sin nya existens och hans kamp mot den onda djävulen Malebolgia och hans härskare.

Spawn är en unik och komplex karaktär som är förbjuden från både himlen och helvetet. Han har övernaturliga krafter, inklusive förmågan att flyga, skapa eld och kontrollera mörk energi. Han är också utrustad med en kraftfull sköld och en spegel som kan användas som ett vapen. Spawn är känd för sin mörka och våldsamma stil, och serien har ofta kontroversiella teman som inkluderar korruption, moral och rättvisa.

Spawn har också utforskat andra medier, som filmer, tv-serier och spel. 1997 släpptes en film baserad på serien med Michael Jai White som huvudrollen Al Simmons/Spawn, och i augusti 2019 så bekräftade Todd McFarlane att en ny film är under produktion.

Hör Spawn till Marvel eller DC Comics?

Spawn hör inte till Marvel eller DC Comics. Serien är skapad av Todd McFarlane och publicerad av Image Comics, som är ett annat förlag än Marvel och DC. Image Comics är ett oberoende förlag som grundades 1992 av en grupp tecknare, inklusive Todd McFarlane, som tidigare arbetat för de större förlagen. Image Comics är känt för att ge sina tecknare full kreativ frihet och rättigheter till deras verk. Spawn är en av de mest kända och långvariga serierna från Image Comics och har haft en stor inverkan på den amerikanska serievärlden.

Är Venom en Spawn?

Venom är inte en Spawn, det är en annan karaktär inom Marvel universumet. Venom är en karaktär som skapades av tecknaren David Michelinie och tecknaren Todd McFarlane. Venom är en symbiot, en parasitisk organism som kommer från en annan planet och förbinder sig med en värd, vanligtvis en människa, och ger dem övernaturliga krafter. Venom var ursprungligen en skurk men har ibland agerat som en anti-hjälte. Venom är mest känd för sitt förhållande med Spider-Man, och är en av de mest igenkända och populära skurkarna i Marvel universumet.

Är Spawn ond eller god?

Spawn är en komplex karaktär och hans moraliska kompass kan variera beroende på seriealbumet eller representationen. I början av serien är han mer eller mindre en ond karaktär, han är en demonisk varelse som är förbjuden från både himlen och helvetet, och hans kamp handlar mest om att förstå och acceptera sin nya existens och hans kamp mot den onda djävulen Malebolgia och hans härskare. Men ju längre serien går desto mer utvecklas hans moraliska kompass och han börjar kämpa för rättvisa och rädda människor, han börjar också ifrågasätta sin egen roll och vad som är rätt och fel.