TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Kläder från film och serier

Mattor och dörrmattor - Star Wars, Harry Potter och Marvel

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Roliga mattor

Mattor är mjuka, textila ytor som vanligtvis används för att täcka golvet i olika rum. De kan ha olika storlekar, former, färger och mönster och kan vara tillverkade av olika material, inklusive bomull, ull, syntetiska fibrer, silke och mer.

Mattor kan ha flera olika funktioner. De kan till exempel användas för att dekorera ett rum, för att mjuka upp hårda ytor och ge en känsla av komfort och värme, eller för att minska buller och förbättra akustiken i ett rum. Mattor kan också vara praktiska, till exempel som en vägledning i en korridor eller som ett skydd för golvet under ett matbord.

När det gäller olika typer av mattor finns det många att välja mellan. En av de vanligaste är den handvävda mattan, som är tillverkad av naturliga material som ull eller bomull och som vanligtvis är tillverkad i mindre storlekar. Andra populära mattor inkluderar knutna mattor, som är tillverkade av små garnknutar som är knutna samman för att skapa ett mönster, och tuftade mattor, som är tillverkade genom att trådar sys fast på en bas och sedan skärs av för att skapa en mjuk yta.

Vilken typ av matta som är bäst för dig beror på flera faktorer, inklusive vilken funktion du vill att den ska ha, vilket rum den ska användas i och din personliga smak och stil. Hos Heromic hittar du Harry Potter mattor och mattor med motiv från film och tv-serier.