TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du samlarfigurer, replicas, actionfigurer, t-shirts och andra samlarprylar från tv-serien Game of Thrones.

Samlarfigurer efter tema

Game of Thrones - Samlarfigurer

« Föregående sida 1 2 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Game of Thrones Samlarfigurer

Filmatiseringen av Game of Thrones är en av de största tv-serierna genom tiderna. Tv-serien har gett upphov del massor med fina replicas och samlarprylar. Några populära exempel är replicas av Daenerys drakägg och själva järntronen.

Huvudkaraktärerna i Game of Thrones har även blivit avbildade som samlarfigurer av Dark Horse. Samlarfigurerna är i skala 1/8 och har väldigt många fina detaljer. Karaktärer som blivit förevigade som samlarfigurer är exempelvis Rob Stark, Tywin Lannister och Joffrey Baratheon. Dessa samlarfigurer saknar rörliga leder.

Game of Thrones Actionfigurer

Om du föredrar actionfigurer med rörliga leder så rekommenderar vi Funkos Game of Thrones Legacy Collection. Detta är en serie Game of Thrones actionfigurer i skala 1/12. Hittills har det bland annat släppts actionfigurer av Daenerys, Jaime Lannister och The Hound.

Game of Thrones T-shirts

För den som inte gillar samlarfigurer eller actionfigurer men ändå vill ha Game of Thrones-prylar så har vi även ett sortiment med Game of Thrones T-shirts. Tröjorna har olika tryck inspirerade av tv-serien Game of Thrones.

Var kan man kolla på Game of Thrones?

Game of Thrones är en populär TV-serie som skapades av David Benioff och D. B. Weiss och baserad på George R. R. Martins bokserie "A Song of Ice and Fire". Serien sändes på HBO i USA mellan 2011 och 2019.

Efter att serien har avslutats så går det att kolla på Game of Thrones på flera olika plattformar, inklusive:

HBO: Serien är fortfarande tillgänglig för streaming på HBOs tjänst HBO Go och HBO Now.
Streamingtjänster: Game of Thrones finns tillgänglig för streaming på tjänster som Amazon Prime Video, Google Play, iTunes, Vudu, YouTube, FandangoNow, DirecTV.
DVD och Blu-ray: Serien finns också tillgänglig för köp eller hyra på DVD och Blu-ray.

Hur mycket kostade det att göra Game of Thrones?

Det är svårt att säga exakt hur mycket det kostade att göra Game of Thrones eftersom kostnaderna kan variera beroende på många olika faktorer, inklusive kostnader för skådespelare, produktion, specialeffekter och mer. Men det sägs att budgeten för varje säsong av Game of Thrones var mycket hög, med en estimerad budget på runt 15 miljoner dollar per avsnitt i de senare säsongerna.

Totalt så har det sägs att det kostat ungefär US $500 miljoner att göra alla 8 säsonger av Game of Thrones. Notera att det är en uppskattning och att det kan vara svårt att veta exakta kostnader för en sådan omfattande produktion.

Var i Kroatien spelades Game of Thrones in?

En stor del av inspelningarna av Game of Thrones ägde rum i Kroatien. Flera av seriens viktigaste platser, inklusive King's Landing och Braavos, spelades in i Kroatien. Här är några av de viktigaste platserna där inspelningarna ägde rum i Kroatien:

1. Dubrovnik: Dubrovnik användes som plats för King's Landing i serien, och många av scenerna som utspelar sig i huvudstaden spelades in här.

2. Klis: Klis Fortress användes som plats für Meereen, staden som Daenerys erövrar och regerar över.

3. Split: Diocletian's Palace användes som plats för Braavos, och många scener som utspelar sig i staden spelades in här.

4. Sibenik: Scener som utspelar sig i Braavos spelades även in i Sibenik's St. James Cathedral

5. Lokrum: Lokrum användes som plats för Qarth

Hur lång tid tog det att spela in Game of Thrones?

Game of Thrones spelades in under en period på ungefär 9 år, från april 2009 till juli 2018. Varje säsong tog ungefär 10 månader att spela in, från den första dagen av inspelningarna till den sista dagen.

Notera att det inte bara är inspelningen som tar tid utan också postproduktion, specialeffekter, redigering och musik etc. Så totalt sett tog det ungefär 9 år att göra alla 8 säsonger av Game of Thrones.

Är det någon svensk med i Game of Thrones?

Ja, det finns flera skådespelare med svensk bakgrund som har medverkat i Game of Thrones. Här är några av dem:

1. Stellan Skarsgård: Skarsgård är en svensk skådespelare som medverkar i Game of Thrones som Cressen, maester för Stannis Baratheon.

2. Peter Dinklage: Dinklage är en amerikansk skådespelare med svenska rötter, han spelar rollen som Tyrion Lannister i Game of Thrones.

3. Pilou Asbæk: Asbæk är en dansk skådespelare med svenska rötter, han spelar rollen som Euron Greyjoy i Game of Thrones.

4. Björn Bengtsson: Bengtsson är en svensk skådespelare som medverkar i Game of Thrones som Gendry's smith master.

5. Josephine Gillan: Gillan är en brittisk skådespelerska med svenska rötter, hon spelar rollen som Marei i Game of Thrones

Detta är bara ett urval av skådespelare med svensk bakgrund som medverkat i Game of Thrones.

Vilka är de sju rikena i Game of Thrones?

De sju rikena i Game of Thrones är fiktiva kungariken som finns inom seriens värld, dessa riken är:

1. The North
2. The Iron Islands
3. The Riverlands
4. The Vale of Arryn
5. The Westerlands
6. The Crownlands
7. The Reach

De sju kungarikena i Game of Thrones enades under regeringstiden för Targaryendynastin. Den första Targaryenkungen, Aegon den erövraren, använde sina drakar för att erövra de sju kungarikena och skapa ett enat rike. Han byggde Kungshamn (King's Landing) som huvudstad för det nya riket och gjorde sig själv till Kung över de sju kungarikena. Targaryendynastin regerade över de sju kungarikena i omkring 300 år, fram till det att Robert Baratheon ledde ett uppror och tog kronan.