Tillagd i varukorgen

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du samlarfigurer, replicas, actionfigurer, t-shirts och andra samlarprylar från tv-serien Game of Thrones.

Samlarfigurer efter tema

Game of Thrones - Samlarfigurer

« Föregående sida 1 2 Nästa sida »

489:- 519:-

Beställningsvara

Lev. 1-2 veckor

REA
« Föregående sida 1 2 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Betalningsalternativ

Game of Thrones Samlarfigurer

Filmatiseringen av Game of Thrones är en av de största tv-serierna genom tiderna. Tv-serien har gett upphov del massor med fina replicas och samlarprylar. Några populära exempel är replicas av Daenerys drakägg och själva järntronen.

Huvudkaraktärerna i Game of Thrones har även blivit avbildade som samlarfigurer av Dark Horse. Samlarfigurerna är i skala 1/8 och har väldigt många fina detaljer. Karaktärer som blivit förevigade som samlarfigurer är exempelvis Rob Stark, Tywin Lannister och Joffrey Baratheon. Dessa samlarfigurer saknar rörliga leder.

Game of Thrones Actionfigurer

Om du föredrar actionfigurer med rörliga leder så rekommenderar vi Funkos Game of Thrones Legacy Collection. Detta är en serie Game of Thrones actionfigurer i skala 1/12. Hittills har det bland annat släppts actionfigurer av Daenerys, Jaime Lannister och The Hound.

Game of Thrones T-shirts

För den som inte gillar samlarfigurer eller actionfigurer men ändå vill ha Game of Thrones-prylar så har vi även ett sortiment med Game of Thrones T-shirts. Tröjorna har olika tryck inspirerade av tv-serien Game of Thrones.