TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Samlarprylar

Väggdekor

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Väggdekaler

Här hittar du våra väggdekaler och väggdekor med motiv från bland Star Wars, Harry Potter och Marvel. Wallstickers är ett fantastiskt sätt att liva upp väggarna på.

Våra väggdekorer fungerar på nästan alla släta ytor så som väggar och fönster, men även på hemelektronik som laptops och telefoner. Väggdekalerna som du hittar hos oss är lätta att både sätta upp och ta bort och lämnar inga fula märken efter sig.

Harry Potter väggdekor

Självklart hittar du många fina Harry Potter väggdekaler hos oss. Pryd väggarna i ditt rum med fina dekaler av Hogwarts emblem. Eller visa vilket elevhem du tillhör med en Gryffindor väggdekal.

Star Wars väggdekor

Några av våra populäraste väggdekaler är utan tvekan våra Star Wars väggstickers. Klistra upp Dödsstjärnan, TIE Fighters eller X-Wings på dina väggar för att skapa ett härligt Star Wars rum.

Väggdekaler med Marvel motiv

För den som inte gillar Star Wars eller Harry Potter har vi många andra fina väggstickers att välja bland. Allt ifrån Super Mario till Disneys Frost. Oavsett hur du vill dekorera dina väggar så hoppas vi att du hittar dina väggdekaler hos oss.