TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Samlarfigurer efter tema

Warhammer actionfigurer

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Warhammer Merchandise

Warhammer Fantasy och Warhammer 40 000 från Games Workshop är utan tvekan det största och mest populära figurspelet på marknaden. Här har vi samlat alla Warhmmer prylar du kan köpa hos oss. Vi har bland annat Warhammer actionfigurer från Joy Toy och McFarlane Toys.

Warhammer actionfigurer från McFarlane Toys

McFarlane Toys är ett företag som tillverkar actionfigurer och samlarobjekt, inklusive Warhammer-figurer. De har tagit licens för att skapa Warhammer 40,000-figurer och har släppt en rad olika figurer och samlingar från olika fraktioner och arméer från spelet.

McFarlane Toys Warhammer 40,000-figurerna är kända för att vara högt detaljerade och välgjorda, med många rörliga leder.

Dessa figurerna är inte en del av det officiella spelet och kan inte användas för att spela spelet direkt, men de kan användas som en form av display eller dekoration för fans av Warhammer 40,000 universumet.

Warhammer Fantasy

Warhammer är ett fantasy-rollspel och miniatyrstrategispel skapat av Games Workshop. Det utspelar sig i en alternativ version av världshistorien där människor, alver, orcher och andra fantasyvarelser kämpar mot varandra i en evig kamp om makt och överlevnad. Spelet spelas med miniatyrer av olika figurer som placeras på en spelplan där spelarna använder regler och taktik för att slåss mot varandra. Det finns också olika versioner av spelet som inkluderar rollspel och strategispel.

Warhammer 40.000

Warhammer 40,000, ofta förkortat till Warhammer 40K eller bara WH40K , är ett miniatyrstrategispel och rollspel skapat av Games Workshop. Det utspelar sig i framtiden där mänskligheten har utforskat rymden och kämpar mot en mängd olika fiender för att överleva. Spelet handlar om kriget mellan olika raser och fraktioner, inklusive människor, eldar, nekroner, orker, Tyranider, Chaos, Necrons med flera. Varje fraktion har sina egna unika krigsförmågor, teknologier och kulturer. Spelet spelas med miniatyrer av olika figurer som placeras på en spelplan och där spelarna använder strategi och taktik för att besegra varandra.

Är Warhammer lätt för nybörjare?

Warhammer 40,000 och Warhammer Fantasy Battle är strategispel och som med många strategispel kan det vara svårt för en nybörjare att lära sig spelets regler och taktik. Spelet innehåller många olika arméer, varelser och krigsförmågor, så det kan ta tid att lära sig allt detaljerna. Därför rekommenderas det ofta att nybörjare börjar med en enkel armé och bygga upp sina kunskaper och erfarenheter gradvis.

Det finns också olika nivåer av svårighet inom spelet, så det är viktigt att välja en armé och motståndare som passar din erfarenhetsnivå. Det finns också många online-resurser och communitys som kan hjälpa nybörjare att lära sig spelet och ge tips och råd.

Så, även om spelet kan vara svårt för en nybörjare att lära sig, är det möjligt att bli en duktig spelare med tid och ansträngning. Det är också viktigt att komma ihåg att det är roligt och underhållande att lära sig spelet och att det finns många andra som är villiga att hjälpa till.

Vilket är det bästa Warhammer spelet för nybörjare?

Det beror lite på vad man är intresserad av och vad man föredrar, men för en nybörjare kan det vara bra att börja med Warhammer 40,000: Kill Team eller Warhammer Age of Sigmar: Skirmish.

Warhammer 40,000: Kill Team är ett kompakt och snabbt spel som är lätt att lära sig och spela. Det är ett skirmish-spel där spelarna kontrollerar en liten grupp av soldater, snarare än en hel armé. Det är ett bra alternativ för nybörjare eftersom det kräver färre miniatyrer och är enklare att förstå än det fullständiga spelet Warhammer 40,000.

Warhammer Age of Sigmar: Skirmish är ett annat bra alternativ för nybörjare, det är ett enkel och snabbt spel som också är lätt att lära sig och spela. Det är också ett skirmish-spel där spelarna kontrollerar en liten grupp av soldater.

Det är också viktigt att notera att det finns många olika typer av Warhammer-spel, så det är viktigt att välja ett spel som passar ens intressen och preferenser.