TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Samlarprylar

Adventskalendrar

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Harry Potter Julkalender

Några av våra populäraste julkalendrar är våra Harry Potter presentkalendrar. Dessa innehåller massa roliga Harry Potter prylar så som nyckelringar, klistermärken och pins. Kalendrarna innehåller blandade Harry Potter saker från de olika elevhemmen Gryffindor, Ravenclaw, Hufflepuff och Slytherin.

Pokemon Adventskalender

Varje år brukar det även släppas nya Pokemon julkalendrar som du hittar hos oss. Dessa kalendrar brukar innehålla små Pokemon leksaker, som exempelvis en liten Pikachu figur.

Funko Pop! Julkalender

Funko erbjuder många fins olika julkalendrar med olika teman. De mest populära brukar vara Funko Pop! Marvel och Funko Pop! Harry Potter julkalendern. Dessa innehåller små Funko POP! figurer i varje lucka.

Julkalendrar är en tradition som förekommer i många länder runt världen. De är kalendrar som räknar ner dagarna fram till jul, med en lucka eller fönster för varje dag. Luckorna innehåller ofta en liten gåva eller en överraskning, vanligtvis godis eller choklad.

Julkalendrarna kan vara av olika typer, som adventskalendrar med choklad, leksakskalendrar eller tv-seriekalendrar. Vuxna kan också ha julkalendrar, till exempel med samlarprylar.

Julkalendrarna används som ett sätt att fira advent och att räkna ner dagarna fram till julen. Traditionen att ha julkalendrar går tillbaka till tidigt 1800-tal, men det var först på senare tid som det blev vanligt att ha julkalendrar med en lucka eller fönster för varje dag.

Idag finns det många olika julkalendrar att välja mellan, och de kan vara ett roligt sätt att fira advent och bygga upp förväntan inför julen. De kan också vara ett bra sätt att skapa traditioner och minnen med familjen.