TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du alla våra pussel från Ravensburger.

Varumärken

Ravensburger pussel och spel

379:-

Beställningsvara

Lev. 1-2 veckor

329:- 379:-

Beställningsvara

Lev. 1-2 veckor

REA

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Pussel och spel från Ravensburger

Ravensburger är ett av de största märken inom pussel, och vi har självklart valt att fokusera på de med motiv från Film, TV och spel. Vi har ett stort utbud av pussel från Disney, Harry Potter, Star Wars och mer. Ravensburger gör dessutom spel, så du kan även hitta klassiska sällskapsspel och brädspel med teman från din favoritfilm eller spel.

Ravensburger AG är ett tyskt företag som är känt för att tillverka högkvalitativa pussel, brädspel, memo-spel och andra leksaker. Företaget grundades 1883 av Otto Maier i Ravensburg, Tyskland, där företaget fortfarande har sitt huvudkontor idag.

Ravensburger är känt för sina högkvalitativa produkter och för att använda miljövänliga material i sina leksaker och spel. Företaget har också en stark fokus på pedagogiska produkter och har utvecklat många spel och pussel som är utformade för att främja inlärning och utveckling hos barn.

Företaget har ett brett sortiment av produkter, inklusive brädspel som Labyrinth och Scotland Yard, memo-spel som Bilar och Frozen, och många olika typer av pussel med olika antal bitar och motiv. Ravensburger har också samarbetat med kända licensgivare för att skapa produkter baserade på populära karaktärer och franchiser, inklusive Disney, Marvel och Star Wars.

Ravensburger har utökat sin verksamhet till att inkludera utbildning och digitala produkter, inklusive appar och onlinespel. Företaget är fortfarande familjeägt och har en stark tradition av kvalitet och innovation.

Vad är så speciellt med Ravensburger pussel?

Ravensburger-pussel är kända för att ha hög kvalitet och vara några av de bästa pusslen på marknaden. Här är några faktorer som gör Ravensburger-pussel speciella:

1. Skärning och passform: Ravensburger-pussel är skurna med hög precision och passformen mellan bitarna är mycket exakt. Detta gör det enkelt att sätta ihop pusselbitarna och leda till ett mjukt och sömlöst resultat.

2. Material: Ravensburger använder högkvalitativt material i sina pussel, inklusive tjockt kartongpapper och ett speciellt beläggningsskikt som förhindrar att pusselbitarna bleknar eller tappar färg.

3. Variation: Ravensburger har ett brett utbud av pussel med olika storlekar, antal bitar och motiv. Deras utbud sträcker sig från enkla pussel för barn till avancerade pussel för vuxna med hundratals eller till och med tusentals bitar.

4. Innovation: Ravensburger fortsätter att utveckla och förbättra sina pussel, inklusive att använda avancerade trycktekniker för att producera högkvalitativa och realistiska bilder.

Sammanfattningsvis är Ravensburger-pussel kända för att ha hög kvalitet, exakt passform, högkvalitativa material och ett brett utbud av motiv. Dessa egenskaper gör dem till en populär leksak för barn och vuxna, och har hjälpt Ravensburger att bli en av de mest respekterade pusseltillverkarna i världen.