TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du våra snygga Harry Potter ryggsäckar och Pokemon väskor. Vi har klassiska ryggsäckar och axelväskor, men även lite annorlunda Pokemon ryggsäckar i form av gosedjur.

Samlarprylar

Pokemon ryggsäckar och Harry Potter väskor

Underkategorier

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Ryggsäckar med coola motiv

En ryggsäck är en typ av väska som bärs på ryggen med hjälp av remmar som går över axlarna. De används ofta för att bära föremål under resor, vandringar eller för skolgång. Ryggsäckar finns i olika storlekar och kan vara gjorda av olika material, såsom nylon, polyester eller canvas. Många moderna ryggsäckar har också flera fack och fickor för att organisera och skydda innehållet. Ryggsäckar kan vara vattentäta eller vattentåliga för att skydda innehållet mot fukt.

Pokemon ryggsäck

Vi har snygga Pokemon ryggsäckar med Pikachu och andra Pokemon. Vi har även en Pokemon ryggsäck som är utformad som ett gosedjur av Pikachu. Det kanske inte är den mest praktiska ryggsäcken man kan få tag på, men det är absolut den gulligaste ryggsäcken du kan hitta!

Harry Potter ryggsäck

Vem har inte drömt om att en dag få en uggla från Hogwarts med ett meddelande om att man snart ska börja skolan. Men alla vi mugglare som måste gå i vanlig skola kan i alla fall trösta sig med en snygg Harry Potter väska. Vi har Gryffindor ryggsäckar och även axelväskor.