TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Samlarfigurer efter tema

Star Trek - Samlarobjekt

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Star Trek

Kulturen som vuxit fram kring Star Trek-serierna och filmerna har hållit sig stark genom decennierna, och populariteten bekräftas inte minst genom att det hela tiden producerats nya serier och filmer. Det är få som inte vet vad Star Trek är för något och begreppet "Trekkers", som fansen kallar sig, är det idag många som vet vad det är, inte minst inom cosplay-communityn! Star Trek Cosplay har alltid varit populärt och samlar ett stort community världen över!

Star Trek Samlarprylar

Ända sedan Star Trek kom ut på 60-talet har fans samlat på sig rekvisita och samlarprylar från Original Series och alla otaliga serier och filmer som kommit sedan dess. Idag finns det allt ifrån replicas av alla coola prylar som syns i filmerna och serierna till riktigt välgjorda actionfigurer och modeller av olika rymdskepp. Vi på Heromic försöker ständigt uppdatera vårt sortiment för att kunna erbjuda coola samlarprylar till alla Trekkers där ute!