TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Varumärken

Mezco Toyz

« Föregående sida 1 2 Nästa sida »

1 299:- 1 499:-

Beställningsvara

Lev. 1-2 veckor

REA

1 799:-

Beställningsvara

Lev. Sep 2024

« Föregående sida 1 2 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Mezco Toyz

Mezco tillverkar snygga och välgjorda samlarobjekt och actionfigurer, ofta i skala 1:12 (ca. 15 cm höga). De använder ofta tygkläder till sina figurer som höjer dem till en helt annan nivå jämfört med figurer från andra tillverkare om ofta är helt i plast. Mezco är en framträdande tillverkare av samlarobjekt och actionfigurer med horrortema vilka har blivit mycket populära för fans av alla möjliga horrorfilmer, såsom till exempel Stephen King's IT, Childs Play och Texas Chainsaw Massacre!

Mezco Toyz är ett amerikanskt företag som är specialiserat på att skapa högkvalitativa actionfigurer och samlarobjekt för entusiaster inom popkultur och underhållning. Företaget grundades 2000 och har sitt huvudkontor i Long Island, New York.

Mezco Toyz är känt för sina detaljerade och noggrant utformade samlarobjekt, inklusive actionfigurer, dockor, bobbleheads och andra produkter. Företaget har skapat figurer baserade på en mängd kända franchiser från film, TV, serietidningar och spel, inklusive Marvel Comics, DC Comics, Star Trek, The Lord of the Rings, och många andra.

En av Mezco Toyz mest populära produktlinjer är deras "One:12 Collective" -serie av actionfigurer, som är högkvalitativa och mycket detaljerade figurer som är gjorda i en 1:12 skala. Dessa figurer är känt för sin höga kvalitet och realistiska utseende, och säljs ofta som samlarobjekt.

Mezco Toyz har också utvecklat flera andra produktlinjer som är baserade på kända franchiser, inklusive deras "Living Dead Dolls" -serie av skräckdockor och deras "Mega Scale" -serie av större, mer detaljerade figurer. Företaget fortsätter att vara en viktig spelare inom samlarobjekt- och actionfigursindustrin, och dess produkter är mycket eftertraktade bland samlare och entusiaster över hela världen.

Mezco One:12

Mezco One:12 Collective är en produktlinje av högkvalitativa actionfigurer som från Mezco Toyz. Dessa figurer är kända för sin detaljrika design och realistiska utseende, och de har blivit mycket populära bland samlare och entusiaster inom popkultur.

Mezco One:12 Collective actionfigurer är gjorda i en 1:12 skala och är cirka 6 tum (ca 15 cm) höga. Varje figur är gjord av högkvalitativt material och har över 30 rörliga punkter, vilket ger dem en hög grad av rörlighet och flexibilitet. Figurerna levereras med en mängd olika tillbehör, inklusive extra huvuden, händer och vapen, vilket ger samlarna möjlighet att anpassa figurerna efter sina önskemål.

Mezco One:12 Collective-serien inkluderar figurer baserade på kända franchiser från film, TV, serietidningar och spel, inklusive Marvel Comics, DC Comics, Star Trek, The Lord of the Rings, och många andra. Varje figur är utformad för att vara en högkvalitativ samlarobjekt och är vanligtvis begränsad till en viss upplaga.

Mezco One:12 Collective har fått mycket positiv respons från kritiker och samlare, och dess höga kvalitet och detaljerade design har gjort den till en av de mest eftertraktade produktlinjerna inom actionfigursindustrin.