TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du våra Revell Modeller och Revell Byggsatser. Vi har Star Wars byggsatser och modeller från andra filmer.

Varumärken

Revell Byggsatser

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Revell Sverige

Revell erbjuder ett brett sortiment av byggsatser från både film och verkliga världen. Hos os hittar du framförallt Revell Star Wars byggsatser.

Revell är ett tyskt företag som specialiserar sig på att tillverka modellbyggsatser av flygplan, fordon, fartyg och rymdfarkoster. Företaget grundades 1943 i Bremen, Tyskland och har sedan dess vuxit till att bli en av de största tillverkarna av modellbyggsatser i världen.

Revell är känt för sina högkvalitativa modellbyggsatser som är mycket detaljerade och realistiska. Företaget har ett brett utbud av produkter som riktar sig till både nybörjare och erfarna modellbyggare, och har utvecklat en rad olika tekniker för att göra det enklare och mer tillgängligt att bygga modeller.

Revell har också samarbetat med flera kända licensgivare för att skapa modellbyggsatser baserade på kända varumärken och franchiser, inklusive Star Wars, Marvel Comics och Disney, bland andra. Företaget säljer sina produkter online och via återförsäljare över hela världen.

Revell är också känt för sina innovativa tekniker och produkter. Till exempel har företaget utvecklat en linje av modellbyggsatser med digital teknologi som gör det möjligt att kontrollera modellen med en smartphone eller surfplatta.

Revell en av de största tillverkarna av modellbyggsatser i världen och är känt för sin högkvalitativa och realistiska produkter. Företaget fortsätter att vara en ledande aktör inom modellbyggnad, och har en stark tradition av innovation och kvalitet.