TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Samlarfigurer efter tema

Alien - Samlarobjekt

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Alien samlarfigurer

Alien från 1979 är en av de filmer som har gett upphov till flest actionfigurer och samlarobjekt. Samlarfigurer av både Xenomorpher och hjältar som Ripley är mycket populära bland samlare.

Alien figurer från Neca

De flesta samlarfigurerna från Alien som släpps idag är från Neca. De första Alienfigurerna från Neca som släpptes var baserade på originalfilmen Alien men sedan dess har det kommit många figurer som är baserade på Alien 3 och även Alien vs. Predator.

Alien Merchandise

Just Alien merchandise är mycket populärt bland många samlare som samlar på prylar och merchandise från film och serier. Alien merchandise gör sig helt enkelt otroligt bra på hyllan. Det finns få monster från filmvärlden som är så ikoniska som Xenomorphen från Alien-filmerna. Den vanligaste Alien merchandisen är samlarstatyer, byster och actionfigurer. Men det finns även en hel del Alien samlarrylar i form av Alien t-shirts och Alien gosedjur.

I vilken ordning ska man se Alien?

Det finns flera olika sätt att se filmerna i Alien-serien, men en vanlig ordning är följande: 1. Alien (1979) 2. Aliens (1986) 3. Alien 3 (1992) 4. Alien: Resurrection (1997) 5. Prometheus (2012) 6. Alien: Covenant (2017) Detta är den ordning filmerna släpptes i och ger en kronologisk berättelse om händelserna i serien. Men Prometheus och Alien Covenant är prequel till Alien, så det är också möjligt att se dem först för att få en djupare förståelse för bakgrunden till händelserna i Alien-filmerna.

Vad heter farkosten i filmen Alien?

Farkosten i filmen Alien heter Nostromo. Det är en kommersiell rymdfarkost som ägs av ett företag som kallas Weyland-Yutani Corporation och används för att frakta råvaror och andra gods till och från olika platser i rymden. Nostromo är också den farkost som besättningen ombord på befinner sig på när de stöter på den förfärliga varelsen som kommer att hota deras överlevnad.

Vem har regisserat Alien?

Ridley Scott är regissören för filmen Alien som släpptes år 1979. Han är en engelsk filmregissör, producent och manusförfattare som har regisserat många kritikerrosade och kommersiellt framgångsrika filmer under sin karriär, inklusive Blade Runner, Gladiator, The Martian, och Alien: Covenant. Han är också känd för sin stilrena och visuellt imponerande regisseringsstil, som har hjälpt till att skapa en stark visuell identitet för Alien-serien.

När kom första Alien filmen?

Första filmen i Alien-serien, som bara heter Alien, släpptes år 1979. Den hade premiär i USA den 22 maj 1979 och i Sverige den 6 oktober samma år. Filmen är skriven och regisserad av Ridley Scott. Medverkar gör bland annat Sigourney Weaver, Tom Skerritt, Veronica Cartwright och Harry Dean Stanton.

När utspelar sig Prometheus?

Prometheus är en science fiction-film som utspelar sig i en tid före händelserna i Alien. Filmen släpptes år 2012 och är regisserad av Ridley Scott. Den är skriven av Damon Lindelof och Jon Spaihts. Handlingen i filmen följer en grupp forskare som åker till en fjärran planet för att träffa vad de tror är urartade varelser för att få svar om vår existens. Denna film är mer som en prequel till Alien och ger mer information om hur planeten och varelsen kom till.

Vad heter katten i Alien?

Katten i filmen Alien heter Jonesy. Jonesy är en orange tabby katt som är en av de få överlevande efter rymdfärdern. Han är en viktig karaktär i filmen och återkommer i flera scenarier, Jonesy är en symbol för hopp och överlevnad på ett annat sätt. Jonesy är en av de få som inte dör på rymdfärdern och hans överlevnad är en av de få glädjeämnena i filmen.