TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du alla samlarprylar från ThunderCats, en mycket populär TV-serie från 80-talet.

Samlarfigurer efter tema

ThunderCats Samlarprylar

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Thundercats började som tecknad TV-serie på 80-talet och har aldrig riktigt glömts bort. Nu är de tillbaka som actionfigurer och samlarfigurer. Super7 har släppt flera actionfigurer från den populära serien.

ThunderCats är en amerikansk animerad TV-serie som ursprungligen sändes på 1980-talet. Serien handlar om en grupp katt-liknande varelser från planeten Thundera som flyr från deras hemplanet efter att den blivit attackerad av den onda kraften Mumm-Ra. Medan de söker efter en ny planet att kalla hem, får de kämpa mot Mumm-Ra och hans härskare som försöker hindra dem.

Huvudkaraktären i serien är Lion-O, ledare för ThunderCats och kung över Thundera. Han är en stark och modig ledare, och är i besittning av en magisk svärd som ger honom ökad styrka och kraft. Han är tillsammans med sina medkämpar Cheetara, Panthro, Tygra, Wilykit och Wilykat, som alla har unika förmågor och föremål som hjälper dem i kampen.

ThunderCats har sedan dess fått nya versioner och reboots. Serien är känd för sin äventyrliga handling, starka karaktärer och fantastiska animation. Merchandise från serien inkluderar leksaker, kläder och samlarfigurer.

Thundercats actionfigurer

ThunderCats actionfigurer är leksaker baserade på karaktärerna från den animerade TV-serien. De har funnits sedan serien lanserades på 1980-talet och har producerats av olika tillverkare, exempelvis LJN Toys, Bandai America, och Matty Collector.

ThunderCats actionfigurer är ofta mycket detaljerade och kommer vanligtvis med olika tillbehör och föremål relaterade till karaktären. De är gjorda av plast och är ofta i skala 1/10 eller 1/18.

En del av figurerna som släpptes under 80-talet kom med ett antal rörliga leder, som ger möjlighet att sätta figuren i olika poser. Senare versioner av figurerna har mer detaljer och kommer med mer tillbehör.

ThunderCats actionfigurer är populära bland fansen och samlare. Äldre och mer ovanliga figurer kan vara svåra att hitta och kan vara värda en stor summa pengar.

Hur gammal är Lion-O?

I den ursprungliga ThunderCats-serien som sändes på 1980-talet är Lion-O, huvudkaraktären, presenterad som en ung vuxen. Han är ledare för ThunderCats och kung över Thundera. I serien är han i besittning av en magisk svärd, Sword of Omens, som ger honom ökad styrka och kraft. Han är också ägare till en kraftfull ring, Eye of Thundera, som ger honom möjlighet att se genom väggar, få visdom och öka hans kraft.

I senare versioner av serien, som exempelvis 2011 versionen, presenteras Lion-O som ungdom, runt 14 år gammal. Han är fortfarande ledare för ThunderCats, men han är ung och oerfaren och måste lära sig att bli en ledare och en kraftfull krigare.

Är Tygra och Cheetara ett par?

I den ursprungliga ThunderCats-serien som sändes på 1980-talet är Tygra och Cheetara ett par. Tygra är en av medlemmarna i ThunderCats och en av Lion-O's närmaste vänner. Han är en stark och modig krigare och är också expert på arkitektur och konstruktion. Cheetara är också en medlem av ThunderCats, hon är snabb, stark och har förmågan att se in i framtiden. Hon är också en av Lion-O's närmaste vänner och kämpar. I serien är Tygra och Cheetara ett par och de har ett nära förhållande, men det finns också en kärlekstriangel mellan dem, Lion-O och Cheetara. I senare versioner av serien som exempelvis 2011 versionen, är deras relation inte bekräftat, och det finns inga indikationer på att de är ett par.

Landade ThunderCats på jorden?

I den ursprungliga ThunderCats-serien som sändes på 1980-talet landar ThunderCats inte på jorden. ThunderCats är en grupp katt-liknande varelser från planeten Thundera. Deras hemplanet attackeras av den onda kraften Mumm-Ra och hans härskare, och ThunderCats tvingas fly från planeten för att rädda sina liv. Medan de söker efter en ny planet att kalla hem, får de kämpa mot Mumm-Ra och hans härskare som försöker hindra dem. De landar på en planet som kallas Third Earth.

Third Earth är en fiktiv planet som är bebodd av en mängd olika raser, inklusive människor, muterade djur och andra utomjordingar. ThunderCats bor på Third Earth och kämpar mot Mumm-Ra och hans härskare för att försvara planeten och sina nya hem.

Är ThunderCats människor?

ThunderCats är inte människor, de är katt-liknande varelser från planeten Thundera. De är en annan ras med kattlika drag och har förmågor och egenskaper som är unika för deras ras. De är starka, snabba och har ofta förmågan att kommunicera med varandra genom att använda "ThunderCats Ho!"

ThunderCats är inte människor, men de bor på planeten Third Earth som är bebodd av en mängd olika raser, inklusive människor, muterade djur och andra utomjordingar. De kämpar för att försvara planeten och sina nya hem.