TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du cosplay kläder och cosplay smycken för dig som är ute efter en Harry Potter cosplay eller kanske Harley Quinn cosplay. Det kan vara svårt att få tag på bra cosplay kläder i Sverige idag. Men vårt mål är att ändra på det. Även om vårt sortiment av cosplay saker inte är det största just nu, så hoppas vi kunna växa tillsammans med alla er svenska cosplayare.

Cosplay Butik

Underkategorier

« Föregående sida 1 2 3 4 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 4 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Vad är Cosplay?

Cosplay on hobby där personer klär ut sig till karaktärer från anime, manga, TV-program, filmer, spel och andra populärkulturella verk. Cosplay är en förkortning av orden "costume play" och syftar till att skapa och bära kostymer och utklädnader som föreställer en viss karaktär. Personerna som utför cosplay kan också använda smink, peruker och andra accessoarer för att förstärka likheten med karaktären de föreställer.

Cosplay är vanligt förekommande på popkultur-evenemang som anime- och manga-mässor, sci-fi- och fantasy-konvent, men det är också vanligt att se cosplay på andra evenemang som musikfestivaler eller filmpremiärer. Cosplay kan också vara en tävlingssport, där deltagare tävlar om utmärkelser för bästa kostym eller bästa skådespeleri. Cosplay är också vanligt på internet, där det finns många olika webbplatser och sociala medier som är dedikerade till cosplay-kommuniteten.

Cosplay butik Sverige

Cosplay blir allt mer populärt i Sverige. Allt fler upptäcker hur roligt det är att cosplaya sina favoritkaraktärer från film, serier och spel. Vi är en av få cosplay butiker i Sverige där du kan köpa cosplay kläder och cosplay accessoarer. Vårt sortiment av cosplay prylar är fortfarande relativt begränsat, men vi vill gärna utöka det. Hör gärna av dig till oss om det är några specifika saker som du är på jakt efter, så ska vi göra vårt bästa för att få tag på det åt dig.

Harry Potter cosplay

Vi har jättemånga fina Harry Potter cosplay kläder och accessoarer. För den som är på jakt efter en Harry Potter cosplay uniform har vi exempelvis slipsar, rockar, halsdukar och självklart trollstavar. Vi har även en hel del Harry Potter cosplay smycken. Oavsett om du är ute efter en Gryffindor cosplay, Slytherin cosplay, Ravenclaw cosplay eller Hufflepuff cosplay så hittar du allt du behöver hos oss.

Harley Quinn cosplay

Du som vill cosplaya Harley Quinn hittar både cosplay kläder och cosplay tillbehör till din dräkt här. Vi har bland annat Harley Quinns basebollträ, halsband och t-shirt. Vi har till exempel den röd vita t-shirten med texten Daddy´s Lil Monster. Harley Quinns Puddin halsband och hennes Good Night Bat gör sig utmärkt till din Harley Quinn cosplay.

Stormtrooper Cosplay

Vi har Stormtooper hjälmar i olika prisklasser för dig som söker en Star Wars Stormtrooper Cosplay. Vi har de något mer påkostade varianterna av Stormtrooper hjälmarna från Anovos. Men även något billigare Stormtrooper hjälmar från Hasbro. För den som vill ha en Darth Vader Cosplay har vi även Darth Vader hjälmar och lightsabers.