TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du våra My Little Pony leksaker och samlarprylar.

Samlarfigurer efter tema

My Little Pony Prylar

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

My Little Pony Leksaker

Välkommen till vår magiska värld av My Little Pony Leksaker! Heromic är stolta över att erbjuda en mängd olika leksaker inspirerade av de älskade My Little Pony-karaktärerna.

Våra My Little Pony Leksaker är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar en hållbar och trygg lekupplevelse. Varje leksak är noggrant utformad för att representera karaktärerna från serien, med fokus på detaljer och kvalitet.

Vi erbjuder ett brett sortiment av My Little Pony Leksaker som låter barnen utforska sin fantasi och skapa sina egna berättelser.

Med våra My Little Pony Leksaker kan barnen återskapa sina favoritscener från serien eller skapa nya, spännande äventyr. Det är också en perfekt presentidé till alla My Little Pony-fans, oavsett om de är samlare eller bara vill ha en rolig leksak att leka med.

Köp dina My Little Pony Leksaker från Heromic idag och ta med dig spänningen från My Little Pony-universumet hem till ditt rum! Med vårt stora utbud och konkurrenskraftiga priser kan du vara säker på att hitta den perfekta leksaken för ditt barn eller som en present till en My Little Pony-fan.

My Little Pony har funnits i Sverige sen början av 80-talet. Sen dess har det släpps många olika generationer av My Little Pony leksaker, My Little Pony samlarprylar och tv-serier.

My Little Pony är en serie av leksaker, tecknade filmer, böcker och TV-serier som skapats av Hasbro. Serien började som en serie leksaker 1982 och har sedan utvecklats till en omfattande medie-franchise med en stark fanbase.

My Little Pony-karaktärerna är små, fyrbent, fjäderlätta varelser som kallas för "ponnyer" och är kända för deras färgglada utseende och karakteristiska manar och svansar. Varje ponny har en unik personlighet och förmåga, och de flesta av dem bor i en fiktiv by kallad Ponyville.

My Little Pony-serien fokuserar på vänskap och gemenskap och har en stark moralisk budskap, och det har också många kärleksfulla och kloka karaktärer. Serien är populär bland både barn och vuxna, och det finns en stark fanbase kallad "bronies" som är vuxna fans av serien.

My Little Pony-serien har också en rad olika spin-off-serier och filmer, samt en mängd olika merchandise tillgängliga såsom kläder, accessoarer, gosedjur och leksaker. Serien är fortfarande aktiv och har nya säsonger och filmer som släpps regelbundet.

My Little Pony Vänskap är magisk

De ursprungliga My Little Pony-leksakerna var populära bland unga flickor och fokuserade på att främja kreativitet, vänskap och omtänksamhet. Från och med 2010-talet fick franchisen ett nytt uppsving, med en animerad TV-serie som riktade sig till både unga och vuxna tittare.

Den moderna versionen av My Little Pony, också känd som "Friendship is Magic", följer äventyren i en fantasivärld där hästarna (eller ponnyerna) bor. Huvudkaraktärerna är sex hästar som är vänner, kallade "The Mane Six": Twilight Sparkle, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Applejack och Fluttershy. Serien handlar om deras äventyr när de utforskar sin magiska värld, upplever spänning, räddar dagen och lär sig viktiga livslektioner om vänskap och samarbete.

My Little Pony har blivit mycket populärt och har en stor fanbas över hela världen. Franchisen har också inspirerat en mängd olika spinoff-produkter och samarbeten, inklusive samarbeten med andra populära franchises såsom Transformers och Dungeons & Dragons.

Vad heter alla hästar i My Little Pony?

Det finns många olika karaktärer i My Little Pony-serien, och nya karaktärer introduceras ofta i olika spin-off-serier och filmer. Här är några av de mest kända och återkommande karaktärerna i My Little Pony-serien:

- Twilight Sparkle: en boklärd och intelligent häst som är huvudkaraktären i serien.

- Rainbow Dash: en sportig och modig häst som är känd för sin höga hastighet och flygförmåga.

- Pinkie Pie: en glad och livlig häst som älskar att ordna fester.

- Rarity: en modemedveten häst som älskar att sy och designa kläder.

- Fluttershy: en blyg och känslig häst som är känd för sin förmåga att prata med djur.

- Applejack: en arbetsam och ansvarstagande häst som är känd för sin förmåga att skörda och odla äpplen.

- Sunset Shimmer: en tidigare antagonist, men senare en vän till Twilight Sparkle.

- Starlight Glimmer: En karaktär som introduceras i säsong 5.

Har Twilight Sparkle vingar?

Ja, i den fjärde säsongen av "My Little Pony: Friendship is Magic" blir Twilight Sparkle en alicorn, vilket innebär att hon får både horn och vingar. Alicorn-versionen av Twilight Sparkle introducerades i avsnittet "Magical Mystery Cure" när hon fick en kraftfull ny nivå av magisk energi som förvandlade henne till en alicorn.

Twilight Sparkles nya fysiska form med både horn och vingar gör henne till en unik karaktär i serien och tillför en ny dimension till hennes personlighet och äventyr. Med sina nya förmågor kan hon flyga över Equestria och utforska sin värld på ett helt nytt sätt, samtidigt som hon fortsätter att lära sig om vikten av vänskap och samarbete.

Hur gammalt är My Little Pony?

My Little Pony-franchisen skapades ursprungligen av leksakstillverkaren Hasbro och lanserades första gången 1982. De första My Little Pony-leksakerna var små färgglada hästar med en märkeskänsla och en man och svans som flickor kunde kamma och styla.

Under årens lopp har My Little Pony-franchisen utvecklats och expanderat till en animerad TV-serie, filmer, musik, böcker och andra merchandise. Den mest kända och populära versionen av TV-serien, "My Little Pony: Friendship is Magic", hade premiär 2010 och sändes i nio säsonger fram till 2019.

Så även om My Little Pony som en franchise har funnits i över 40 år, är den fortfarande populär idag och fortsätter att utvecklas och nå nya generationer av fans.

Var bor My Little Pony?

My Little Pony-franchisen utspelar sig i en fiktiv värld som heter Equestria. Equestria är en magisk och färgglad värld som befolkas av hästar och andra fantastiska varelser. I Equestria finns det sex huvudkaraktärer som kallas "The Mane Six" och som är vänner: Twilight Sparkle, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Applejack och Fluttershy.

De sex vännerna bor på olika platser runt om i Equestria. Twilight Sparkle bor i en stad som heter Canterlot, som är känt för sitt slott och sina högtider. Rainbow Dash bor i en stad som heter Cloudsdale, som är gjord av moln. Pinkie Pie bor i en stad som heter Ponyville, som är en av de största städerna i Equestria. Rarity bor också i Ponyville och driver en klädaffär. Applejack bor på en äppelgård utanför Ponyville och Fluttershy bor i en skog intill staden.

Överlag är Equestria en magisk värld full av äventyr, spänning och värme, och det är där som My Little Pony-historierna utspelar sig.

Vad är en Brony?

En Brony är en person, vanligtvis en ung vuxen man, som är fan av My Little Pony-franchisen, särskilt TV-serien "My Little Pony: Friendship is Magic". Ordet "Brony" är en kombination av orden "bro" och "pony" och används för att beskriva män som tycker om serien, leksakerna och annat innehåll som relaterar till My Little Pony.

Bronies är kända för sin hängivenhet till My Little Pony-franchisen och dess positiva budskap om vänskap, kärlek och tolerans. De har också en stark online-närvaro och ofta engagerar sig i fanfiktion, fanart, cosplay och andra aktiviteter som relaterar till My Little Pony. Bronies har blivit allt mer synliga och populära sedan 2010, och rörelsen har vuxit till en internationell subkultur.