Tillagd i varukorgen

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

En filmreplika har varit en populär typ av samlarobjekt länge. Några av de vanligaste replikorna kommer från Star Wars som exemplevis Darth Vaders hjälm, en Stormtrooper-rustning eller en lightsaber replika. Filmen Lord of the Rings har även den gett upphov till många replikor.

Actionfigurer & samlarprylar

Replicas & Modeller

« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 Nästa sida »

799:-

Preorder – Boka nu!

Beräknad lev. Juli 2021

Preorder

1 599:-

Preorder – Boka nu!

Beräknad lev. Feb 2021

Preorder
« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Betalningsalternativ

Movie replica

Replikor av rekvisita och dräkter från filmer blir allt bättre och mer lika originalet. Ofta så görs replikor i exakt samma material och enligt samma tillverkningsprocess som originalet och kan därför anses vara en exakt kopia av originalet. Det är dock inte ovanligt att replikan skalas ned i storlek. Var därför alltid noga med att titta på måtten på replikan innan du beställer.

Vissa tillverkare försöker till och med få filmreplikan att likna originalet i avseende av eventuella skador och slitage som föremålet fått under filminspelningen.

Det viktigaste med en replika från en film eller en tv-serie är att den liknar originalet rent utseendemässigt. Att exempelvis elektroniken i blinkande lampor är konstruerad på samma sätt som originalet är inte så viktigt så länge som replikan kan återge de visuella effekterna på ett bra sätt.