TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

En filmreplika har varit en populär typ av samlarobjekt länge. Några av de vanligaste replikorna kommer från Star Wars som exemplevis Darth Vaders hjälm, en Stormtrooper-rustning eller en lightsaber replika. Filmen Lord of the Rings har även den gett upphov till många replikor.

Actionfigurer & samlarprylar

Replicas & Modeller

829:- 999:-

Beställningsvara

Lev. 1-2 veckor

REA

8 999:- 11 299:-

Beställningsvara

Lev. 1-2 veckor

REA

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Movie replica

Replikor av rekvisita och dräkter från filmer blir allt bättre och mer lika originalet. Ofta så görs replikor i exakt samma material och enligt samma tillverkningsprocess som originalet och kan därför anses vara en exakt kopia av originalet. Det är dock inte ovanligt att replikan skalas ned i storlek. Var därför alltid noga med att titta på måtten på replikan innan du beställer.

Vissa tillverkare försöker till och med få filmreplikan att likna originalet i avseende av eventuella skador och slitage som föremålet fått under filminspelningen.

Det viktigaste med en replika från en film eller en tv-serie är att den liknar originalet rent utseendemässigt. Att exempelvis elektroniken i blinkande lampor är konstruerad på samma sätt som originalet är inte så viktigt så länge som replikan kan återge de visuella effekterna på ett bra sätt.