TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här har vi samlat våra replicas från Harry Potter. Vi har bland annat replikor av Harry Potter trollstavar. Är du ute efter andra typer av Harry Potter prylar så hittar du dem här.

Replicas & Modeller

Replicas från Harry Potter

« Föregående sida 1 2 3 4 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 4 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Harry Potter replika

Är du ute efter en replica av en Harry Potter trollstav eller annan Harry Potter rekvisita? I så fall så har du kommit helt rätt!

Här hittar du till exempel en replica av en Death Eater-mask eller Hermiones Time Turner. Om du letar efter en replica från Harry Potter så hoppas vi att du ska hitta det du söker.

Harry Potter Noble Collection replica

De flesta av våra Harry Potter replikas kommer från Noble Collection. Noble Collection är ett välkänt märke som tillverkar replicas av absolut högsta kvalité. Hos oss hittar du självklart replikas av nästan alla Harry Potter karaktärers trollstavar. Men du hittar även lite ovanligare replikas som Hermiones Time Turner replika, Lucius Malfoys Walking Stick replika, Marauder's Map replika och Horcrux replika alla från Noble Collection.