TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här har vi samlat våra Gundam byggsatser från Bandai och andra byggsatser. Vi har valt att fokusera på Bandai Model Kits och framförallt Gundam. Hör gärna av dig till oss om du är på jakt efter en Gundam byggsats som du inte hittar i vårt sortiment. Vi har möjlighet att ta in hundratals olika byggsatser på beställning, så hör av dig!

Actionfigurer & samlarprylar

Gundam byggsatser

« Föregående sida 1 2 3 4 Nästa sida »

399:-

Beställningsvara

Lev. 1-2 veckor

« Föregående sida 1 2 3 4 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Gunpla Sverige

Samlandet av Gundam plastbyggsatser kallas oftast för Gunpla. Ordet Gunpla kommer från Gundam och plastic. Gundam byggsatserna kommer oftast i skala 1/144, 1/100 eller 1/60. De moderna Gundam byggsatserna är gjutna i olika färger så att man inte behöver måla Gundam modellerna för att de ska se snygga ut. Gundam byggsatserna från Bandai monteras utan lim och har en viss rörlighet. I japan har Gunpla varit mycket populärt ända sen 80-talet. I Sverige så har intresset dock varit ganska begränsat, men på senare år har allt fler svenskar fått upp intresset för Gunpla.

Bandai Model Kits

Bandai är helt klart ledande när det kommer till Gundam byggsatser, även kallade Gundam Model Kits. Deras model kits kommer i olika skalor och olika grader av detaljrikedom. De vanligaste "gradesen" är High Grade (HG), High Grade Universal Century (HGUC), Master Grade (MG) och Perfect Grade (PG).

Vad är byggsatser?

Byggsatser är en samling av delar som är avsedda att samlas ihop för att skapa en färdig produkt. Dessa delar kan vara i form av trä, plast, metall eller andra material och kan vara av olika storlekar och svårighetsgrader. Byggsatser kan vara modeller av flygplan, båtar, bilar, byggnader, robotar eller andra föremål. De kan vara leksaker eller samlarobjekt för vuxna och barn. Byggsatser ger möjlighet för personer att förbättra sin tekniska förmåga och kreativitet genom att lära sig hur man samlar ihop delarna och skapar en färdig produkt.

Varför är det bra att bygga byggsatser?

Bygga byggsatser kan vara bra på många sätt, några av de viktigaste är:

1. Utveckling av tekniska färdigheter: Bygga en byggsats kräver att man följer instruktioner och använder verktyg, vilket kan hjälpa till att utveckla tekniska färdigheter som problemlösning, precision och hand-öga-koordination.

2. Ökad kreativitet: Bygga en byggsats ger möjlighet för personer att skapa något med sina egna händer, det kan hjälpa till att öka kreativiteten och självförtroendet.

3. Stresslindring: Bygga en byggsats kan vara ett bra sätt att lindra stress och öka koncentrationen, eftersom det kräver fokus och tålamod.

4. Samlarintresse: Byggsatser kan vara ett bra samlarintresse, det kan ge personer en känsla av tillfredsställelse och glädje när de samlar ihop och skapar en komplett samling.

5. Lärande: Bygga byggsatser kan också vara ett bra sätt att lära sig om teknik, historia och kultur, eftersom det finns många olika typer av byggsatser som är relaterade till olika områden.

Är det bra för barn att bygga byggsatser?

Ja, det kan vara mycket bra för barn att bygga byggsatser. Byggsatser kan hjälpa till att utveckla barnens problemlösningsförmåga, finmotorik, hand-öga-koordination och kreativitet. Det kan också hjälpa barnen att öka deras självförtroende och självständighet eftersom de får skapa något med sina egna händer. Byggsatser kan också vara ett roligt och engagerande sätt för barn att lära sig om teknik, historia och kultur. Det är viktigt att välja lämpliga byggsatser för barnets ålder och färdigheter, det finns byggsatser som är lämpliga för barn i olika åldrar med olika svårighetsgrader. Det är också viktigt att ge barnet tid och stöd när de bygger, så att de kan lära sig och utvecklas på ett positivt sätt.