TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här har vi samlat våra Gundam byggsatser från Bandai och andra byggsatser. Vi har valt att fokusera på Bandai Model Kits och framförallt Gundam. Hör gärna av dig till oss om du är på jakt efter en Gundam byggsats som du inte hittar i vårt sortiment. Vi har möjlighet att ta in hundratals olika byggsatser på beställning, så hör av dig!

Actionfigurer & samlarprylar

Gundam byggsatser

« Föregående sida 1 2 3 4 5 Nästa sida »

199:-

Beställningsvara

Lev. 1-2 veckor

249:-

Beställningsvara

Lev. 1-2 veckor

« Föregående sida 1 2 3 4 5 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Gunpla Sverige

Samlandet av Gundam plastbyggsatser kallas oftast för Gunpla. Ordet Gunpla kommer från Gundam och plastic. Gundam byggsatserna kommer oftast i skala 1/144, 1/100 eller 1/60. De moderna Gundam byggsatserna är gjutna i olika färger så att man inte behöver måla Gundam modellerna för att de ska se snygga ut. Gundam byggsatserna från Bandai monteras utan lim och har en viss rörlighet. I japan har Gunpla varit mycket populärt ända sen 80-talet. I Sverige så har intresset dock varit ganska begränsat, men på senare år har allt fler svenskar fått upp intresset för Gunpla.

Bandai Model Kits

Bandai är helt klart ledande när det kommer till Gundam byggsatser, även kallade Gundam Model Kits. Deras model kits kommer i olika skalor och olika grader av detaljrikedom. De vanligaste "gradesen" är High Grade (HG), High Grade Universal Century (HGUC), Master Grade (MG) och Perfect Grade (PG).