TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Weta Collectibles är ledande inom Lord of the Rings statyer och the Hobbit statyer. Weta Collectibles Sagan om Ringen statyer håller högsta kvalité både vad gäller detaljer och målning. De flesta statyerna från Weta Collectibles är i skala 1/6 men man har även släppt en del Lord of the Rings samlarprylar och replicas i skala 1/1 och 1/4.

Varumärken

Weta Collectibles

« Föregående sida 1 2 3 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Weta Workshop

Weta Workshop fick sitt stora genombrott i samband med att man tillverkade rustningar, vapen och annan rekvisita till filmatiseringen av Lord of the Rings. Weta Workshop tillverkar även samlarprylar och statyer från Lord of the Rings som släpps under namnet Weta Collectibles.

Weta Collectibles Lord of the Rings

Även om Weta Collectibles inte enbart släppt statyer från Sagan om Ringen så är dessa utan tvekan helt dominerande i sortimentet från Weta Collectibles. I samband med filmatiseringen av the Hobbit började man även producera the Hobbit samlarstatyer och replicas.