TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Weta Collectibles är ledande inom Lord of the Rings statyer och the Hobbit statyer. Weta Collectibles Sagan om Ringen statyer håller högsta kvalité både vad gäller detaljer och målning. De flesta statyerna från Weta Collectibles är i skala 1/6 men man har även släppt en del Lord of the Rings samlarprylar och replicas i skala 1/1 och 1/4.

Varumärken

Weta Collectibles

« Föregående sida 1 2 3 Nästa sida »

5 499:-

Beställningsvara

Lev. 1-2 veckor

« Föregående sida 1 2 3 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Weta Workshop

Weta Collectibles är ett nyzeeländskt företag som specialiserar sig på att tillverka högkvalitativa samlarobjekt, figurer, konstverk och rekvisita baserade på populära franchiser från filmer, TV-serier, serietidningar och spel. Företaget är känt för att ha varit involverat i produktionen av flera av de största filmerna i modern tid, inklusive The Lord of the Rings-trilogin, The Hobbit och Avatar.

Weta Collectibles grundades 2005 av Richard Taylor och Tania Rodger i Wellington, Nya Zeeland. Företaget är uppkallat efter en stam av skalbaggar som är inhemska för Nya Zeeland och som symboliserar styrka och uthållighet.

Weta Collectibles har utvecklat ett brett utbud av produkter som riktar sig till samlare och entusiaster, inklusive högkvalitativa samlarfigurer, statyer och repliker av rekvisita från kända franchiser. Företaget är känt för sin höga kvalitet och sin noggranna uppmärksamhet på detaljer, och dess produkter är ofta mycket eftertraktade bland samlare.

Weta Collectibles har också expanderat till andra områden av underhållningsindustrin, inklusive att utveckla egna franchiser och att skapa sin egen digitala konst. Företaget har en stark närvaro online och säljer sina produkter över hela världen.

Sammanfattningsvis är Weta Collectibles ett nyzeeländskt företag som specialiserar sig på att tillverka högkvalitativa samlarobjekt och figurer baserade på populära franchiser från film, TV, serietidningar och spel. Företaget är känt för sin höga kvalitet, sin noggranna uppmärksamhet på detaljer och dess samarbete med flera av de största filmproduktionerna i modern tid.

Weta Workshop fick sitt stora genombrott i samband med att man tillverkade rustningar, vapen och annan rekvisita till filmatiseringen av Lord of the Rings. Weta Workshop tillverkar även samlarprylar och statyer från Lord of the Rings som släpps under namnet Weta Collectibles.

Weta Collectibles Lord of the Rings

Även om Weta Collectibles inte enbart släppt statyer från Sagan om Ringen så är dessa utan tvekan helt dominerande i sortimentet från Weta Collectibles. I samband med filmatiseringen av the Hobbit började man även producera the Hobbit samlarstatyer och replicas.

Vem äger företaget Weta Collectibles?

Weta Collectibles ägs av Weta Workshop, som är ett företag baserat i Wellington, Nya Zeeland. Weta Workshop grundades 1987 av Richard Taylor och Tania Rodger, och företaget har varit inblandat i produktionen av flera stora filmer, inklusive The Lord of the Rings-trilogin, The Hobbit, Avatar och många andra.

Weta Workshop är känt för sin höga kvalitet och sin noggranna uppmärksamhet på detaljer när det gäller att skapa samlarobjekt, figurer och andra produkter som är baserade på populära franchiser från film, TV, serietidningar och spel. Företaget har en bred produktportfölj som inkluderar högkvalitativa samlarfigurer, statyer, konstverk och repliker av rekvisita från kända franchiser.

Weta Workshop har också expanderat till andra områden av underhållningsindustrin, inklusive att utveckla egna franchiser och att skapa sina egna digitala konstverk. Företaget är känt för sin innovativa teknik och sin användning av avancerade teknologier för att skapa sina produkter.

Weta Workshop är fortfarande grundat och drivs av Richard Taylor och Tania Rodger, och företaget har blivit en av de mest respekterade och framgångsrika tillverkarna av samlarobjekt och figurer i underhållningsbranschen.