TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du våra actionfigurer från Hasbro. Vi har självklart valt att fokusera på de serier som riktar sig till samlare, framförallt Star Wars Black Series och Marvel Legends.

Varumärken

Hasbro - Actionfigurer

« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1320 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1320 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Actionfigurer från Hasbro

Hasbro är ett amerikanskt multinationellt företag som är specialiserat på att tillverka actionfigurer, leksaker och spel. Företaget grundades 1923 och har sitt huvudkontor i Pawtucket, Rhode Island, USA. Hasbro är känt för sina leksaker och spel som är baserade på populära franchiser som Transformers, G.I. Joe, My Little Pony, Nerf, Monopoly och många andra.

Hasbro är en av världens största tillverkare av leksaker och spel, och har en bred produktportfölj som omfattar allt från klassiska brädspel till actionfigurer, dockor och samlarobjekt. Företaget är känt för sin höga kvalitet och sin noggranna uppmärksamhet på detaljer, och dess produkter är mycket eftertraktade bland samlare och entusiaster i popkulturvärlden.

Hasbro har också expanderat till andra områden av underhållningsindustrin, inklusive filmproduktion och TV-serier. Företaget har producerat flera filmer baserade på sina kända franchiser, inklusive de populära Transformers-filmerna och My Little Pony-filmen. Hasbro är också en stor licensgivare och samarbetar med andra företag för att skapa leksaker och spel baserade på kända franchiser från filmer, TV-serier och serietidningar.

Hasbro är en globalt närvarande organisation med verksamhet i över 40 länder runt om i världen, och dess produkter säljs över hela världen. Företaget är en av de mest framträdande tillverkarna av leksaker och spel i världen och dess produkter är en viktig del av många människors barndomsminnen.

Hasbro samlarfigurer

Många av Hasbros actionfigurer har blivit väldigt populära samlarobjekt. Tack vare detta så har Hasbro även börjat ta fram actionfigurer som riktar sig direkt till samlare. Star Wars Black Series är kanske det bästa exemplet på detta.

Ägs Hasbro av Disney?

Nej, Hasbro ägs inte av Disney. Hasbro är ett självständigt amerikanskt multinationellt företag som är specialiserat på att tillverka leksaker och spel, medan Disney är ett annat amerikanskt multinationellt företag som är involverat i en mängd olika verksamheter, inklusive filmproduktion, TV-program, temaparker, musik och underhållningsprogram.

Även om Hasbro och Disney har samarbetat för att producera leksaker och spel baserade på kända franchiser från Disney, Marvel och Star Wars, är Hasbro ett eget företag och ägs och drivs separat från Disney.

Är Hasbro eller Mattel störst?

Både Hasbro och Mattel är stora tillverkare av leksaker och spel, men Hasbro är för närvarande större än Mattel i omsättning och marknadsvärde. Enligt Forbes Global 2000-lista från 2021, rankades Hasbro på plats 104 baserat på företagsvärde, medan Mattel rankades på plats 346.

Hasbro har en bred produktportfölj som omfattar en mängd kända franchiser, inklusive Transformers, G.I. Joe, My Little Pony, Nerf och Monopoly. Företaget har också expanderat till andra områden av underhållningsindustrin, inklusive filmproduktion och TV-serier.

Mattel är också en stor tillverkare av leksaker och spel, och är känt för kända franchiser som Barbie, Hot Wheels, Fisher-Price och Thomas & Friends. Mattel har också expanderat till andra områden, inklusive filmproduktion och TV-serier.

Även om Hasbro är för närvarande större än Mattel i omsättning och marknadsvärde, är båda företagen stora spelare i leksaks- och spelindustrin och har en stark närvaro över hela världen.

Vilket är Hasbros mest framgångsrika varumärkemärke?

Hasbro har flera mycket framgångsrika varumärken, men deras mest framgångsrika varumärke är troligtvis Transformers. Transformers är en franchis som inkluderar leksaker, filmer, TV-serier, serietidningar och andra produkter, och har varit en av de mest populära och inflytelserika franchiserna i underhållningsindustrin sedan dess skapades på 1980-talet.

Transformers handlar om robotar som kan förvandlas till bilar, flygplan och andra fordon, och är känt för sina avancerade transformeringsmekanismer och detaljerade design. Franchisen har en stor och hängiven fanbase över hela världen och har också varit mycket framgångsrik kommersiellt, med flera filmer som har spelat in miljarder dollar på biograferna och en mängd olika leksaker och andra produkter som har sålts över hela världen.

Transformers är en viktig del av Hasbros produktportfölj och är en av de mest kända och älskade varumärkena inom leksaks- och spelindustrin.

Vilka företag ägs av Habro?

Hasbro äger flera olika företag inom leksaks- och spelindustrin, inklusive:

- Kenner, som var känd för att ha skapat leksaker och actionfigurer baserade på Star Wars och flera andra populära franchiser.

- Wizards of the Coast, som är ansvarig för Magic: The Gathering, Dungeons & Dragons och flera andra spel.

- Parker Brothers, som är känd för att ha skapat klassiska brädspel som Monopoly, Risk och Clue.

- Milton Bradley, som är känt för sina brädspel som Candy Land, Operation och Battleship.

- Playskool, som skapar leksaker och spel för små barn.

- Tonka, som skapar leksaker och spel för barn, inklusive fordon och byggleksaker.

- Entertainment One, som är ett produktionsföretag inom film och TV och äger kända varumärken som Peppa Pig, PJ Masks och Death Row Records.

- eOne Music, som är en del av Entertainment One och är ett musikförlag som representerar en mängd olika artister och musikgenrer.

Hasbro har också licensavtal med flera andra företag och äger rättigheterna till ett stort antal kända franchiser, inklusive Transformers, G.I. Joe, My Little Pony och Nerf.