TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du alla våra Pokemon-prylar. Vi har allt ifrån söta Pokemon Gosedjur till Pokemon Samlarprylar och Pokemon Kläder. För den som gillar Pokemon Gosedjur har vi bland annat Pikachu gosedjur, men även gosedjur av andra Pokemon som Eevee och Meowth. För den som är på jakt efter Pokemon kläder har vi Pokemon mössor och Pokemon T-shirts.

Samlarfigurer efter tema

Pokemon - Gosedjur och leksaker

« Föregående sida 1 2 3 4 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 4 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Pokemon prylar

Pokemon har fått ett ordentligt uppsving i samband med att Pokemon Go släpptes. För dig som inte kan få nog av att samla Pokemon i den virtuella världen erbjuder vi massor med olika Pokemon gosedjur och andra Pokemon samlarprylar.

Pokemon samlarfigurer

Spelet Pokemon går ut på att fånga och träna Pokemon och sedan använda dem för att duellera mot andra Pokemon. Pokemon blev ett världsomspännande fenomen i mitten av 90-talet. Pikachu och andra Pokemon blev världskändisar och hamnade på allas läppar. Även om Pokemon aldrig riktigt dog ut så gick det enorma intresset över. Sommaren 2016 lanserades det nya spelet Pokemon Go vilket gav nytt liv i Pokemon. Ordet Pokemon är en förkortning av Pocket Monster.

Pokemon gosedjur

Ett gullig liten Pokemon gosedjur är alltid en uppskattad present. Vi har Pokemon gosedjur i olika storlekar. Från små Pokemon nyckelringar till större Pokemon gosedjur upp till 45 cm. För den som verkligen vill samla alla Pokemon gosedjur finns det många att välja på. Självklart har vi olika varianter av Pikachu gosedjur, men även gosedjur av Pokemon som Blastoise och Jolteon. En annan rolig leksak för alla små Pokemonjägare är Pokeboll gosedjuren som du hittar hos oss. Det är mjuka Pokebollar som kan kastas utan risk att gå sönder.

Pokemon-butik Sverige

Vi satsar på att bli Sveriges bästa Pokemon-butik med alla Pokemonprylar du kan tänka dig. Till en början så kommer vi i första hand satsa på Pokemon T-shirts, Pokemon Gosedjur och Pokemon Kepsar. Men på sikt så hoppas vi att kunna bredda sortimentet med Pokemonsaker ytterligare. Vår ambition är att bli Sveriges bästa Pokemonbutik.