TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du Living Dead Dolls från Mezco Toys, eller kort och gott LDD som de också brukar kallas.

Mezco Toyz

Mezco Living Dead Dolls

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Living Dead Dolls från Mezco Toys

Mezco Living Dead Dolls är en produktlinje av samlardockor som skapats av leksakstillverkaren Mezco Toyz. Dessa dockor är kända för sin skrämmande och mörka design, och de har blivit mycket populära bland samlare och entusiaster inom skräckgenren.

Varje Mezco Living Dead Doll är cirka 10 tum (25 cm) hög och är utformad för att se ut som en skrämmande och förvrängd version av en vanlig docka. Varje docka har en unik design och utformning, med detaljer som skrämmande ansiktsuttryck, utstickande ögon och skrämmande kläder.

Mezco Living Dead Dolls är baserade på en mängd olika skräckteman, inklusive vampyrer, zombier, spöken och demoner. Varje docka är begränsad till en viss upplaga, vilket gör dem till mycket eftertraktade samlarobjekt.

Mezco Living Dead Dolls-serien har varit mycket framgångsrik sedan den först introducerades 1998, och dess skrämmande och unika design har gjort den till en av de mest populära samlardockorna inom skräckgenren. Varje Living Dead docka kommer förpackad i en låda utformad som en likkista. Tillsammans med figuren kommer även ett dödsintyg där dödsorsaken förklaras.