TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Harry Potter - Trollstavar & Prylar

Harry Potter Mantlar

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Harry Potter dräkter för utklädnad

Här hittar du Harry Potter mantlar, dräkter och kappor för den perfekta Harry Potter maskeraddräkten. Vi har mantlar och dräkter från alla de fyra elevhemmen Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff och Ravenclaw. Oavsett vilket elevhem just du tillhör så hittar du den perfekta Harry Potter maskeraddräkten hos oss. Vi har Harry Potter dräkter både för barn och vuxna.

Harry Potter uniformer

I Harry Potter-världen finns det flera olika mantlar, dräkter och uniformer som används av karaktärerna i böckerna och filmerna.

En av de mest kända Harry Potter dräkterna är Hogwarts skoluniform, som bärs av eleverna på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Skoluniformen består vanligtvis av en svart mantel med en huva, en vit skjorta, svarta byxor eller kjol, en slips i skolans färger och svarta skor. Vissa elever, som till exempel Harry, Ron och Hermione, bär också en röd och guld randig tröja med skolans vapen på bröstet.

Utöver skoluniformen finns det också andra dräkter och kläder som används av karaktärerna i Harry Potter-världen. Till exempel bärs trollkarlshattar, mantlar och olika typer av rockar och kappor av trollkarlar och häxor.

En annan viktig dräkt i Harry Potter-serien är Quidditch-uniformen, som bärs av spelarna i den magiska sporten Quidditch. Quidditch-uniformen består vanligtvis av en färgglad tröja, shorts och stövlar.

Sist men inte minst, så har vissa karaktärer i Harry Potter-serien också speciella dräkter eller kläder som är unika för deras roll i berättelsen. Till exempel bär professor Dumbledore ofta en lång, färgglad rock och en konstig hatt, medan Lucius Malfoy har en elegans som kännetecknas av långa, mörka rockar och silkeslen kappor.