TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Harry Potter - Trollstavar & Prylar

Ravenclaw saker

« Föregående sida 1 2 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Ravenclaw prylar

Ravenclaw är ett av de fyra elevhemmen på Hogwarts-skolan för häxkonster och trolldom i Harry Potter-serien skapad av J.K. Rowling. Elevhemmet grundades av Rowena Ravenclaw, en av de fyra grundarna av skolan.

Elever som tillhör Ravenclaw kännetecknas av deras intelligens, kreativitet, visdom och deras vilja att lära sig nya saker. De värdesätter kunskap och intellektuell kapacitet och tenderar att vara duktiga på problemlösning och tänkande utanför boxen. Ravenclaw-eleverna representeras av en örn som är elevhemmets symbol.

Elevhemmets gemensamma rum ligger högst upp i ett av tornen på Hogwarts, och det kan endast nås genom att lösa en gåta. Rummet är dekorerat med himmelsblåa väggar och fönster som ger en fantastisk utsikt över skolans mark.

Ravenclaw-eleverna tävlar mot de andra elevhemmen i olika skolaktiviteter och tävlingar, till exempel Quidditch-turneringar och fältuppdrag. Vid slutet av varje läsår tilldelas poäng till elevhemmen baserat på deras prestationer, och elevhemmet med flest poäng vinner elevhemscupen.

Ravenclaw är ett respekterat elevhem på Hogwarts, och många karaktärer i Harry Potter-serien, som Hermione Granger, Luna Lovegood och Cho Chang, tillhör Ravenclaw.

Ravenclaw merchandise

Det finns en hel del merchandise som är inspirerad av Ravenclaw och dess symboler. Här är några exempel:

1. Kläder och accessoarer: Det finns en mängd olika kläder och accessoarer med Ravenclaw-tema, inklusive t-shirts, hoodies, scarfs, mössor och halsdukar. Många av dessa produkter har elevhemmets symbol, en örn, eller dess färger, blått och silver.

2. Smycken: Det finns också smycken som är inspirerade av Ravenclaw, inklusive halsband, armband, örhängen och ringar. Dessa smycken kan ha elevhemmets symbol, ett citat från serien eller andra referenser till Ravenclaw.

3. Heminredning: Du kan hitta en mängd olika heminredningsprodukter som är inspirerade av Ravenclaw, inklusive kuddar, påslakan, muggar, tavlor och posters. Dessa produkter har ofta elevhemmets symbol eller dess färger och kan användas för att dekorera ditt rum eller hem på ett subtilt sätt.

4. Leksaker och spel: Det finns också leksaker och spel som är inspirerade av Ravenclaw, inklusive pussel, kortspel, frågesporter och brädspel. Dessa produkter är perfekta för fans som vill ha roligt och samtidigt utmana sina intellektuella färdigheter.

Ravenclaw kläder

Ravenclaw-kläder är en populär typ av merchandise bland Harry Potter-fans. Här är några exempel på kläder som kan ha Ravenclaw-tema:

1. T-shirts: Ravenclaw-t-shirts finns i olika stilar och färger. En vanlig design är att ha elevhemmets symbol, en örn, i centrum av t-shirten med texten Ravenclaw ovanför eller nedanför symbolen.

2. Hoodies: Hoodies med Ravenclaw-tema är populära särskilt under kyligare månader. De kan ha elevhemmets färger, blått och silver, eller elevhemmets symbol tryckt på bröstet eller ryggen.

3. Skoluniformer: En annan typ av Ravenclaw-kläder är skoluniformen som bärs av karaktärerna i filmerna. Hos Heromic kan hitta replikor av skoluniformen som inkluderar en slips och en mantel med elevhemmets emblem.

4. Scarfs: Ravenclaw-scarfs är ofta blåa och silverfärgade, och kan ha elevhemmets emblem och/eller text som "Ravenclaw" tryckt på dem. Scarfs är en snygg accessoar för att visa din tillhörighet till elevhemmet.

5. Halsdukar: Halsdukar med Ravenclaw-tema kan också vara blå och silverfärgade, och ha elevhemmets emblem och/eller text tryckt på dem. Halsdukar är också en snygg accessoar för att visa din tillhörighet till elevhemmet.

Vad kännetecknar en Ravenclaw?

En Ravenclaw kännetecknas vanligtvis av följande egenskaper:

1. Intelligens: Ravenclaws är kända för att vara mycket intelligenta och har en vilja att lära sig och utforska nya idéer och koncept.

2. Kreativitet: De har också en stark kreativ förmåga och kan tänka utanför boxen för att hitta nya lösningar på problem.

3. Visdom: Ravenclaws är ofta mycket visdomsfulla och har en djup förståelse för många ämnen.

4. Nyfikenhet: De är mycket nyfikna och villiga att utforska och lära sig om nya saker.

5. Analytisk förmåga: Ravenclaws har också en stark analytisk förmåga och kan lösa problem på ett logiskt och effektivt sätt.

6. Självständighet: De är vanligtvis självständiga och föredrar att arbeta självständigt snarare än att förlita sig på andra.

7. Respekt för kunskap: Ravenclaws värdesätter kunskap högt och strävar efter att utveckla sina färdigheter och lära sig nya saker.

Vilket djur har Ravenclaw som emblem?

Ravenclaw har en örn som emblem. Örnen representerar visdom och intelligens, vilket är kännetecknande för eleverna i Ravenclaw. Det är också värt att nämna att Rowena Ravenclaw, en av de fyra grundarna av Hogwarts och grundaren av Ravenclaw, var känd för sin intelligens och visdom.

Vilka karaktärer i Harry Potter tillhör Ravenclaw?

Det finns flera karaktärer i Harry Potter-serien som tillhör Ravenclaw. Här är några av de mest kända:

1. Luna Lovegood - en excentrisk elev som är känd för sin kreativitet och sin tro på magiska varelser. Hon är en av Harrys nära vänner.

2 .Cho Chang - en elev som Harry är förälskad i under sin femte årskurs. Hon är en utmärkt Quidditch-spelare och är också känd för sin intelligens.

3. Padma Patil - en elev och tvillingsyster till Parvati Patil. De två systrarna är bästa vänner med Cho Chang.

4. Michael Corner - en elev som är tillsammans med Cho Chang i början av Harrys femte årskurs. Han är också medlem i Dumbledore's Army.

5. Marietta Edgecombe - en elev som avslöjar Dumbledore's Army till Umbridge och blir sedan utfryst av de andra eleverna.

6. Terry Boot - en elev som är aktiv i Slaget om Hogwarts i den sista boken.

Dessa karaktärer är alla kända för sin intelligens och sin vilja att lära sig och utforska nya idéer och koncept - egenskaper som är kännetecknande för elever i Ravenclaw.