TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du ett av Sveriges största sortiment av Harry Potter trollstavar från Ollivanders. Oavsett om du är ute efter Harry Potters, Hermione Granger, Dumbledors eller någon annans wand så tror vi att du ska hitta den hos oss.

Harry Potter - Trollstavar & Prylar

Harry Potter - Trollstavar

« Föregående sida 1 2 3 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Harry Potter trollstavar är fiktiva föremål som används av karaktärerna i böckerna och filmerna Harry Potter-serien av . Varje trollstav är unik och är gjord av en speciell träsort och innehåller ett speciellt kärl, som kan vara gjort av en mängd olika material, inklusive guld, silver eller draco. Trollstaven används för att utföra trollformler och för att få makt över magi. Trollstaven är en symbol för makt och kontroll för karaktärerna i serien, och det finns många olika typer av trollstavar med olika egenskaper och förmågor.

Harry Potter trollstavar från Noble Collections

Harry Potter trollstavarna som du hittar hos oss är alla från Noble Collections som är experter på detaljrika och verklighetstrogna replicas från filmer. För den som har svårt att välja har vi även Harry Potter Mystery Wand där trollstaven kommer i en blind box. Låt trollstaven välja åt dig.

Harry Potter Wands

Vi har huvudsakligen två typer av Harry Potter trollstavar. Vi har en serie med trollstavar som kommer tillsammans med en Ollivanders Wand-låda och en serie som kommer i en lite enklare låda men med en namnbricka i metall. I övrigt så är det ingen skillnad på själva trollstavarna. Om du tänkt förvara din Harry Potter trollstav i lådan så är en Ollivanders Harry Potter Wand att föredra. Men om du tänkt visa upp din samling i en wand display så kan det vara kul att ha den tillhörande namnbrickan. De trollstavar som har Ollivanders Wand i namnet kommer alla förpackade i en låda från Ollivanders.

Harry Potter lysande trollstav

Vi har även Harry Potter trollstavar som kan lysa i mörkret. Med hjälp av en enkel rörelse så kan trollstavarna tändas och släckas. Dessa trollstavar är inte riktigt lika exakta replicas som Harry Potter Ollivanders Wands, men ljuseffekten kan vara en riktigt cool effekt på en maskerad eller en fest. Harry Potter trollstavarna som kan lysa kallas för Harry Potter Illuminating Wand och är från Noble Collections. Vi har Illuminating Wand av Harry Potters trollstav och Hermiones trollstav.

Harry Potter stav

De mest populära trollstavarna är utan tvekan Harry Potters stav, Hermiones trollstav och Dumbledores trollstav. Men hos oss hittar du även trollstavar från de lite mindre kända karaktärerna som Luna Lovegood, Sirius Black, Nevil Longbottom, Voldemort och Draco Malfoys trollstav. Välj antingen den Harry Potter stav som du gillar bäst eller välj staven efter den Harry Potter karaktären som du gillar bäst.

Var köpte Harry Potter sin trollstav?

Harry Potter köpte sin trollstav på Ollivanders magiska trollstavsbutik i Diagon Alley i början av "Harry Potter och de vises sten". Han var då påväg till Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Han och hans bästa vän Ron Weasley besökte Ollivanders magiska trollstavsbutik i Diagon Alley tillsammans med hans mentor Hagrid. När Harry kom in i butiken började han prova olika trollstavar, men ingen av dem fungerade riktigt för honom. Ollivander, ägaren till butiken, observerade att Harry var "den utvalde", och det visade sig att han hade den rätta trollstaven för honom.

Det var en hickory trollstav med en fjäder från en fenix inuti och Ollivander berättade för Harry att hans far och farfar också hade köpt sina trollstavar från honom. När Harry kände sin rätta trollstav, visade det sig att han kunde utföra mäktiga trollformler som han tidigare inte hade kunnat göra med andra trollstavar. Denna händelse visade sig vara viktig i Harrys upptäckt av hans magiska förmågor och hans kamp mot ondskan.

Var kan man köpa Harry Potter trollstavar i Sverige?

Sveriges största soretiment av Harry Potter Trollstavar hittar du här hos Heromic. Vi har trollstavar i olika prisklasser från nästan alla krakaktärerna som du möter i Harry Potter. Vi har påkostade modeller som kommer i fina Ollivanders lådor för den inbitne samlaren och även lite simplare trollstavar för den som vill ha ett roligt tillbehör till maskeraden eller en fin leksak.