Tillagd i varukorgen

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du ett av Sveriges största sortiment av Harry Potter trollstavar från Ollivanders. Oavsett om du är ute efter Harry Potters, Hermione Granger, Dumbledors eller någon annans wand så tror vi att du ska hitta den hos oss.

Harry Potter - Trollstavar & Prylar

Harry Potter - Trollstavar

« Föregående sida 1 2 3 Nästa sida »

399:-

Beställningsvara

Lev. 1-2 veckor

« Föregående sida 1 2 3 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Betalningsalternativ

Harry Potter trollstavar från Noble Collections

Harry Potter trollstavarna som du hittar hos oss är alla från Noble Collections som är experter på detaljrika och verklighetstrogna replicas från filmer. För den som har svårt att välja har vi även Harry Potter Mystery Wand där trollstaven kommer i en blind box. Låt trollstaven välja åt dig.

Harry Potter Wands

Vi har huvudsakligen två typer av Harry Potter trollstavar. Vi har en serie med trollstavar som kommer tillsammans med en Ollivanders Wand-låda och en serie som kommer i en lite enklare låda men med en namnbricka i metall. I övrigt så är det ingen skillnad på själva trollstavarna. Om du tänkt förvara din Harry Potter trollstav i lådan så är en Ollivanders Harry Potter Wand att föredra. Men om du tänkt visa upp din samling i en wand display så kan det vara kul att ha den tillhörande namnbrickan. De trollstavar som har Ollivanders Wand i namnet kommer alla förpackade i en låda från Ollivanders.

Harry Potter lysande trollstav

Vi har även Harry Potter trollstavar som kan lysa i mörkret. Med hjälp av en enkel rörelse så kan trollstavarna tändas och släckas. Dessa trollstavar är inte riktigt lika exakta replicas som Harry Potter Ollivanders Wands, men ljuseffekten kan vara en riktigt cool effekt på en maskerad eller en fest. Harry Potter trollstavarna som kan lysa kallas för Harry Potter Illuminating Wand och är från Noble Collections. Vi har Illuminating Wand av Harry Potters trollstav och Hermiones trollstav.

Harry Potter stav

De mest populära trollstavarna är utan tvekan Harry Potters stav, Hermiones trollstav och Dumbledores trollstav. Men hos oss hittar du även trollstavar från de lite mindre kända karaktärerna som Luna Lovegood, Sirius Black, Nevil Longbottom, Voldemort och Draco Malfoys trollstav. Välj antingen den Harry Potter stav som du gillar bäst eller välj staven efter den Harry Potter karaktären som du gillar bäst.