TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du smycken från Harry Potter. Vi har bland annat halsband, örhängen och berlocker från Harry Potter.

Harry Potter - Trollstavar & Prylar

Harry Potter - Smycken

« Föregående sida 1 2 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Harry Potter halsband

Smyckena från Harry Potter som du hittar hos oss kan antingen vara replicas av smycken från filmatiseringen av Harry Potter eller helt enkelt smycken med motiv hämtade från Harry Potter. Den vanligaste Harry Potter smyckena är halsband och örhängen. Men vi har även en hel del fina Harry Potter berlocker. Dessa gör sig jättebra på ett armband eller helt enkelt som nyckelring.

Harry Potter örhängen

Harry Potter-smycken som exempelvis Harry Potter örhängen är smycken som är inspirerade av den kända bok- och film serien Harry Potter. De finns i olika stilar och design, och är ofta dekorerade med motiv och symboler från serien, såsom Hogwarts-slottet, Golden Snitch, Deathly Hallows, Harry Potter's gryffindor emblem eller andra kända element från Harry Potter.

Harry Potter-smycken är tillgängliga i en mängd olika material inklusive metaller som silver och guld. Många Harry Potter-smycken är också handgjorda och unika.

Det finns många olika typer av Harry Potter-smycken, inklusive halsband, armband, örhängen, ringar och klockor. Vissa av smyckena är också komplexa i designen, med detaljerade figurer eller relaterade symboler.

Harry Potter-smycken är populära bland fans av serien och kan användas som en modeaccessoar eller som en samlarobjekt. De kan också vara en perfekt present eller minnesgåva till någon som älskar Harry Potter.