Vi har actionfigurer från bland annat film, serier och tv-spel. Allt ifrån Star Wars action figures till Marvel samlarfigurer. Actionfigurer som tidigare i första hand såldes som leksaker till barn är numera eftertraktade samlarfigurer. Hos oss hittar du de mest populära märkena som NECA, Hasbro, Diamond Select och Bandai.

Actionfigurer & samlarprylar

Actionfigurer

« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1332 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1332 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Betalningsalternativ

Actionfigurer Sverige

Ordet actionfigurer är en svensk version av det engelska ordet action figures. I Sverige har samlandet av action figures vuxit i popularitet de senaste åren. Samlandet har även haft en stor påverkan på själva figurernas utveckling. Eftersom dagens actionfigurer oftast betraktas som samlarfigurer som riktar sig till en vuxen målgrupp, snarare än leksaker till barn, så är de oftast mycket mer detaljrika än leksakerna du kanske lekte med som barn.

En actionfigur har ofta många rörliga leder, så att du kan sätta dina samlarfigurer i valfri pose när du ställer upp den på hyllan. Vissa samlare föredrar dock att aldrig ens ta ur sin actionfigur ur förpackningen. Om du vill att din actionfigur ska behålla sitt samlarvärde så är det alltid klokast att låta samlarfiguren ligga kvar i obruten originalförpackning.

Actionfigurer från film och serier

Eftersom actionfigurerna numera riktar sig till vuxna samlare så kommer de oftast från filmer och tv-spel som riktar sig till vuxna. De mest populära figurerna är Scifi-figurer och fantasyfigurer. Några mycket populära franchises är Alien, Predator, Marvel, Star Trek och så klart Star Wars.

Star Wars action figures

De klassiska Star Wars actionfigurerna från Kenner från slutet av 70-talet är kanske de mest ikoniska actionfigurerna som finns. Sen Kenners stora framgångar på 70-talet har det dock släppts massvis med nya Star Wars figurer. Darth Vader har snart avbildats lika många gånger som Jesus. Den nya Star Wars gubbarna blir allt mer detaljerade och verklighetstrogna. Så även om de flesta karaktärerna från Star Wars redan har avbildats så kommer det hela tiden nya och spännande samlarfigurer.

NECA, Diamond Select och andra tillverkare av samlarfigurer

Vi har actionfigurer från de mest populära tillverkarna så som Neca, Diamond Select och Sideshow Collectibles. NECA Predator actionfigurer och NECA Alien actionfigurer är några av de mest populära actionfigurerna i vårt sortiment. Om du skulle vara ute efter några speciella actionfigurer som du inte hittar i vårt lager så uppskattar vi verkligen om du här av dig till oss. Det mesta brukar gå att lösa.