TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Actionfigurer

Masters of the Universe Actionfigurer

Underkategorier

« Föregående sida 1 2 3 4 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 4 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Masters of the Universe actionfigurer

Växte man upp på 80-talet så var He-Man och hans ärkefiende Skeletor de mest eftertraktade leksakerna man kunde hitta. På senare tid har MOTU actionfigurer blivit eftertraktade samlarobjekt. Idag ges de älskade He-Man gubbarna ut i snygga och detaljrika nya tappningar av företag som Super7, Mondo och Mattel.

Masters of the Universe är en serie actionfigurer som ursprungligen lanserades av Mattel år 1982. Leksakerna är baserade på en animerad TV-serie med samma namn, som i sin tur är baserad på en serie tecknade serier. Serien handlar om He-Man, en stark hjälte som kämpar mot den onde skurken Skeletor och hans här för att skydda universumet Eternia.

Leksakerna består främst av actionfigurer och tillbehör, inklusive vapen och fordon. Figurerna är väl detaljerade och ofta mycket välgjorda. Serien är känd för att ha ett brett utbud av karaktärer och tillbehör, vilket gör det lätt att samla på alla delarna. Serien innehåller också en del play-sets som är kända för att vara mycket detaljerade och roliga att leka med.

Masters of the Universe leksaker var mycket populära på 1980-talet och fortfarande är väldigt eftertraktade bland samlare idag, speciellt de begränsade utgåvorna och de som är i bra skick. Serien har även haft flera relanseringar och nya produkter kommer ut fortfarande.

MOTU actionfigurer från Super7

Masters of the Universe actionfigurerna från Super7 påminner om de gamla goda He-Man gubbarna men är lite mer påkostade med finare detaljer. Super7 har även lagt stor vikt vid förpackningarna som deras figurer kommer i som är riktigt snygga och nostalgiskt vintageinspirerade. Helt enkelt riktigt snygga tillskott i alla typer av samlingar!