TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Actionfigurer

Marvel Actionfigurer

Underkategorier

« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Marvel Actionfigurer

Här har vi samlat alla våra Marvel Actionfigurer. Det är svårt att tänka på actionfigurer utan att få upp bilder av Marvels karaktärer i huvudet. Marvels hjältar som Spider-Man och alla X-Men är några av de mest populära samlarfigurerna världen över. De populäraste serierna av Marvel actionfigurer är Marvel Select och Marvel Legends som ständigt kommer med nya spännande släpp.

Marvel Select

Alla Marvels superhjältar har naturligtvis förevigats som actionfigurer otaliga gånger. En av de mest populära upplagorna är Marvel Select som släpper nyutgåvor kontinuerligt även idag. Marvel Select har släppt actionfigurer av klassiska karaktärer som Wolverine, Captain America och Dr. Doom.

Marvel Legends

Även Hasbro har tagit upp kampen med att ta fram högkvalitativa Marvel actionfigurer som riktar sig till samlare. Hasbros serie Marvel Legends är en serie actionfigurer i skala 1/12. Marvel Legends tillverkades ursprungligen av Toy Biz, men 2007 tog Hasbro över licensen.

Avengers Actionfigurer

Medlemmarna i the Avengers som exempelvis Iron Man, Captain America och Thor har alla blivit actionfigurer. Det har släppts actionfigurer av både the Avengers från serietidningarna och den senare tidens Avengersfilmer.

Tidiga samlarfigurer från Marvel

Marvel var tidiga med att förstå intresset för actionfigurer av Spider-Man och övriga Marvelfigurer. Redan 1971 började företaget Mego tillverka actionfigurer baserade på Marvels karaktärer. Marvelfigurerna från 1971 blev en stor succé och är mycket eftertraktade samlarobjekt idag.