TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Actionfigurer

Marvel Leksaker

Underkategorier

« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Spider-Man leksaker

Välkommen till Heromics spännande värld av Marvel actionfigurer! Här hittar du ett otroligt sortiment av actionfigurer och leksaker inspirerade av Marvels fantastiska karaktärer. Stig in i Marvels universum och upplev spänningen och äventyret med vårt imponerande utbud.

I vår kategori för Marvel Actionfigurer hittar du de mest älskade och ikoniska karaktärerna från Marvels värld. Gör dig redo att svinga dig genom staden som Spider-Man, kämpa sida vid sida med Avengers för att rädda världen, eller utforska den mörka sidan med Venom. Vi erbjuder ett brett utbud av Marvel karaktärer så att du kan hitta din favorit och bygga din egen imponerande samling.

Heromic samarbetar med välkända märken som Hasbro, Diamond Select och Hot Toys för att erbjuda högkvalitativa Marvel actionfigurer och leksaker. Dessa tillverkare är kända för sin precision och detaljrikedom, vilket gör att varje figur verkligen fångar essensen av Marvels karaktärer. Du kan förvänta dig produkter av högsta kvalitet och autenticitet när du handlar hos oss.

Oavsett om du är en inbiten Marvel-fan eller letar efter den perfekta presenten till en Marvel-entusiast, har vi något för dig. Vårt sortiment av Marvel actionfigurer och leksaker är designat för att tillfredsställa både samlare och lekentusiaster.

Så ta del av Marvels magi och utforska vårt imponerande utbud av actionfigurer. Välkommen till Heromic, din destination för Marvel actionfigurer och leksaker. Låt äventyret börja!

Marvel Actionfigurer

Här har vi samlat alla våra Marvel Actionfigurer. Det är svårt att tänka på actionfigurer utan att få upp bilder av Marvels karaktärer i huvudet. Marvels hjältar som Spider-Man och alla X-Men är några av de mest populära samlarfigurerna världen över. De populäraste serierna av Marvel actionfigurer är Marvel Select och Marvel Legends som ständigt kommer med nya spännande släpp.

Marvel Select

Alla Marvels superhjältar har naturligtvis förevigats som actionfigurer otaliga gånger. En av de mest populära upplagorna är Marvel Select som släpper nyutgåvor kontinuerligt även idag. Marvel Select har släppt actionfigurer av klassiska karaktärer som Wolverine, Captain America och Dr. Doom.

Marvel Legends

Även Hasbro har tagit upp kampen med att ta fram högkvalitativa Marvel actionfigurer som riktar sig till samlare. Hasbros serie Marvel Legends är en serie actionfigurer i skala 1/12. Marvel Legends tillverkades ursprungligen av Toy Biz, men 2007 tog Hasbro över licensen.

Avengers Actionfigurer

Medlemmarna i the Avengers som exempelvis Iron Man, Captain America och Thor har alla blivit actionfigurer. Det har släppts actionfigurer av både the Avengers från serietidningarna och den senare tidens Avengersfilmer.

Tidiga samlarfigurer från Marvel

Marvel var tidiga med att förstå intresset för actionfigurer av Spider-Man och övriga Marvelfigurer. Redan 1971 började företaget Mego tillverka actionfigurer baserade på Marvels karaktärer. Marvelfigurerna från 1971 blev en stor succé och är mycket eftertraktade samlarobjekt idag.