TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Actionfigurer

Turtles Actionfigurer

« Föregående sida 1 2 3 4 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 4 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Turtles gubbar

Turtles actionfigurer är en populär kategori av leksaker som är baserade på figurer ur Turtles-franchisen. Actionfigurerna är ofta högdetaljerade, rörliga modeller av sköldpaddorna och deras fiender. De finns i en mängd olika storlekar och varianter, inklusive klassiska och nya versioner av figurerna.

De flesta actionfigurerna är gjorda av plast och är utformade för att vara rörliga i olika positioner. De flesta av figurerna är också färgade och detaljerade för att göra dem så lika deras motsvarigheter i tecknad serie och filmer som möjligt. Vissa av figurerna kommer med tillbehör som vapen eller tillbehör som gör det möjligt att skapa olika scenarier.

Turtles actionfigurer har varit mycket populära sedan serien började och det finns många samlare som är intresserade av att samla dessa figurer. Det finns också många olika utgåvor av figurerna som har släppts över åren, inklusive begränsade utgåvor och exklusiva varianter.

Neca Turtles actionfigurer

NECA (National Entertainment Collectibles Association) är en populär tillverkare av actionfigurer och samlarobjekt som har släppt en rad av Turtles actionfigurer. NECA:s Turtles-figurer är kända för att vara högkvalitativa och högdetaljerade med mycket rörlighet och ett stort utbud av tillbehör.

NECA:s Turtles actionfigurer är oftast gjorda i skala 1/10, men finns även i skla 1/4, och är utformade för att vara så detaljerade och rörliga som möjligt. Figurerna kommer ofta med ett brett utbud av tillbehör och vapen. NECA har släppt flera olika utgåvor av Turtles-figurer, inklusive klassiska versioner och nya versioner baserade på senare filmer och serier.

NECA har också släppt en mängd begränsade utgåvor och exklusiva varianter av Turtles-figurer, inklusive förpackningar som innehåller flera figurer och tillbehör för att skapa ett komplett scenariot.