TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Actionfigurer

Star Wars Leksaker

« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Star Wars Leksaker

Star Wars leksakerna från 70-talet banade vägen för actionfigurerna som vi känner dem idag. Det finns nog inga samlarfigurer som är så legendariska som Star Wars actionfigurerna från 70-talet. Som tur är görs det fortfarande fantastiska Star Wars actionfigurer även idag och dessa hittar du hos oss.

Moderna Star Wars gubbar

Dagens utbud av Star Wars actionfigurer domineras nästan helt och hållet av två aktörer. Dels så är det Hasbros Star Wars Black Series som är en serie Star Wars actionfigurer i skala 1/12. Dessa actionfigurer är mycket populära bland samlare eftersom de är väldigt detaljrika och snyggt förpackade samtidigt som de inte är allt för dyra. För de som vill ta samlandet ett steg längre finns även Hot Toys och Sideshow Collectibles som ständigt släpper nya Star Wars samlarfigurer. Dessa figurer är rena mästerverk och är otroligt detaljrika och verklighetstrogna. Den enda nackdelen med dessa Star Wars figurer är att de har en ganska hög prislapp. Star Wars figurerna från Hot Toys är i skala 1/6 och är ca 30 cm höga.

Star Wars gubbar

De flesta som hör Star Wars gubbar tänker nog på Kenner-figurerna från 70-talet. Dessa Star Wars gubbar är numera eftertraktade samlarobjekt. Skulle dessa actionfigurer släppas idag så hade samlarna antagligen ställt högre krav på detaljrikedom och rörlighet. De som känner sig nostalgiska men ändå vill ha actionfigurer av hög detaljrikedom och rörlighet bör spana in actionfigurer från Star Wars The Vintage Collection i sina riktigt snygga vintageinspirerade Kennerförpackningar. Dessa och figurerna i Star Wars Black Series överträffar 70-talets Star Wars gubbar på många sätt. Men om de i framtiden kommer att uppnå samma kultstatus återstår att se.

Actionfigurer från Star Wars filmerna

I samband med att det släpps nya filmer så kommer det självklart kontinuerligt en hel del nya actionfigurer. De nya karaktärerna från sequeltrilogin med The Force Awakens, The Last Jedi och The Rise of Skywalker såsom Kylo Ren, Finn, Poe och Rey har alla fått sina egna actionfigurer. Även om det till en början blev en hel del snack om var actionfigurerna av Rey var och kampanjen "Where is Rey?" fick stor spridning i sociala medier i samband med att The Force Awakens släpptes. Men till slut så fick vi även figurer av Rey.

Star Wars franchise

Star Wars finns givetvis i andra format än som film. Allt eftersom det släpps nya TV-serier, serietidningar och TV-spel så kommer ofta nya karaktärer som intruduceras i dessa ut som actionfigurer. Oavsett om det är TV-serier som den omåttligt populära The Mandalorian och Clone Wars, eller TV-spel som Jedi: Fallen Order så kan man räkna med att se actionfigurer från dessa.