TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Actionfigurer

Predator Actionfigurer

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Predator Samlarfigurer

Actionfigurer baserade på Predator är en av våra populäraste samlarfigurer. Predator är som skapt för actionfigurer och det finns många olika figurer att välja bland.

För den som vill samla Predator actionfigurer finns det mycket att välja på. Sen den första Predator-filmen 1987 har det gjorts en hel del uppföljare och spin-offs. Nästan samtliga har gett upphov till nya Predator actionfigurer. Vi har actionfigurer baserade på originalfilmerna, serietidningen Predator och även filmserien Alien vs Predator.

Predator från NECA

Den mest etablerade tillverkaren av actionfigurer baserade på Predator är utan tvekan NECA (National Entertainment Collectibles Association). NECA är en tillverkare av actionfigurer och samlarobjekt som har producerat en rad Predator-figurer baserade på filmen från 1987 med samma namn. Dessa figurer är kända för sin höga kvalitet och detaljrikedom och är populära bland samlare och fans av filmen.

NECA har släppt flera olika versioner av Predator-figuren, inklusive den ursprungliga filmens Predator, "Lost Tribe" Predator, "City Hunter" Predator, "Berzerker" Predator och "Ultimate Predator" med olika beväpning och tillbehör som följer med. De flesta av figurerna är i skala 1/10 och har rörliga delar och olika poseringsmöjligheter. NECA har också släppt en del tillbehör som t ex skärmar, vapen och scenarier för att komplettera figurerna.

Predator Actionfigurer i Sverige

Vi levererar våra actionfigurer direkt från vårt lager i Sverige. På så sätt kan vill hålla leveranstiderna korta så att du snabbt får hem dina Predator actionfigurer som du köper online i vår webbutik.