Tillagd i varukorgen

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Actionfigurer & samlarprylar

Actionfigurer

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Betalningsalternativ

Actionfigurer Sverige

Hos Heromic hittar du Sveriges största sortiment av actionfigurer och samlarfigurer från TV-serier, film, serietidningar och TV-spel till schyssta priser och med snabb leverans!

Ordet actionfigur är en svensk version av det engelska ordet action figure. I Sverige har samlandet av action figures vuxit i popularitet de senaste åren. Samlandet har även haft en stor påverkan på själva figurernas utveckling. Eftersom dagens actionfigurer oftast betraktas som samlarfigurer som riktar sig till en vuxen målgrupp, snarare än leksaker till barn, så är de oftast mycket mer detaljrika än leksakerna du kanske lekte med som barn.

En actionfigur har ofta många rörliga leder, så att du kan sätta dina samlarfigurer i valfri snygg pose när du ska visa upp den i din samling. Vissa samlare föredrar dock att aldrig ens ta ur sin actionfigur ur förpackningen. Om du vill att din actionfigur ska behålla sitt samlarvärde så är det alltid klokast att låta samlarfiguren ligga kvar i obruten originalförpackning.

Actionfigurer från film och serier

Eftersom actionfigurerna numera riktar sig till vuxna samlare så kommer de oftast från filmer och tv-spel som riktar sig till vuxna. De mest populära figurerna är Scifi-figurer och fantasyfigurer. Några mycket populära franchises är Alien, Predator, Marvel, Star Trek och så klart Star Wars.

Star Wars action figures

De klassiska Star Wars actionfigurerna från Kenner från slutet av 70-talet är kanske de mest ikoniska actionfigurerna som finns. Sen Kenners stora framgångar på 70-talet har det dock släppts massvis med nya Star Wars figurer. Darth Vader har snart avbildats lika många gånger som Jesus. De nya Star Wars gubbarna blir allt mer detaljerade och verklighetstrogna. Så även om de flesta karaktärerna från Star Wars redan har avbildats så kommer det hela tiden nya och spännande samlarfigurer.

Tillverkare av actionfigurer

Vi har actionfigurer från de mest populära tillverkarna så som exempelvis NECA, Diamond Select, Hot Toys och Sideshow Collectibles. NECA Predator actionfigurer och NECA Alien actionfigurer är några av de mest populära actionfigurerna i vårt sortiment. Om du skulle vara ute efter några speciella actionfigurer som du inte hittar i vårt lager så uppskattar vi verkligen om du här av dig till oss. Det mesta brukar gå att lösa.