Trygg E-handel

Din varukorg är tom

Kassan »


Star Wars actionfigurerna banade vägen för actionfigurerna som vi känner dem idag. Det finns nog inga samlarfigurer som är så legendariska som Star Wars actionfigurerna från 70-talet. Som tur är görs det fortfarande fantastiska Star Wars actionfigurer även idag och dessa hittar du hos oss.

Actionfigurer

Star Wars Actionfigurer

« Föregående sida 1 2 3 4 5 Nästa sida »

3 499:-

Preorder – Boka nu!

Beräknad lev. Aug 2021

Preorder

3 499:-

Preorder – Boka nu!

Beräknad lev. Aug 2021

Preorder
« Föregående sida 1 2 3 4 5 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Betalningsalternativ

Star Wars samlarfigurer

Dagens utbud av Star Wars actionfigurer domineras nästan helt och hållet av två aktörer. Dels så är det Hasbros Star Wars Black Series som är en serie Star Wars actionfigurer i skala 1/12. Dessa actionfigurer är mycket populära bland samlare eftersom de är väldigt detaljrika och snyggt förpackade samtidigt som de inte är allt för dyra. För de som vill ta samlandet ett steg längre finns även Hot Toys och Sideshow Collectibles som ständigt släpper nya Star Wars samlarfigurer. Dessa figurer är rena mästerverk och är otroligt detaljrika och verklighetstrogna. Den enda nackdelen med dessa Star Wars figurer är att de har en ganska hög prislapp. Star Wars figurerna från Hot Toys är i skala 1/6 och är ca 30 cm höga.

Star Wars gubbar

De flesta som hör Star Wars gubbar tänker nog på Kenner-figurerna från 70-talet. Dessa Star Wars gubbar är numera eftertraktade samlarobjekt. Skulle dessa actionfigurer släppas idag så hade samlarna antagligen ställt högre krav på detaljrikedom och rörlighet. Dagens figurer i Star Wars Black Series överträffar 70-tals Star Wars gubbarna på många sätt. Men om de i framtiden kommer att uppnå samma kultstatus återstår att se.

The Force Awakens actionfigurer

I samband med att den senaste Star Wars-filmen The Force Awaken släpptes så kom det självklart en hel del nya actionfigurer. De nya karaktärerna som Kylo Ren, Finn, Poe och Rey har alla blivit till actionfigurer. Även om det till en början blev en hel del snack om var actionfigurerna av Rey var och kampanjen "Where is Rey?" fick stor spridning i sociala medier. Men till slut så fick vi även figurer av Rey.