TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Star Wars Leksaker

Star Wars Vintage Collection

« Föregående sida 1 2 3 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Star Wars The Vintage Collection

The Vintage Collection är en serie Star Wars actionfigurer från Hasbro. Den första Star Wars The Vintage Collection actionfiguren släpptes under Jedi-Con 2010. Alla figurer och fordon i serien är gjorda i 3.75" skala, det vill säga skala 1/18 vilket följer samma skala och storlek som originalleksaksserien från 70- och 80-talet. Men med det sagt så är detaljrikedomen och kvalitén i figurerna i nivå med vad som förväntas av en actionfigur idag!

Nya figurer i vintageförpackning

I Star Wars The Vintage Collection har Hasbro återupplivat den älskade klassiska Kenner förpackningen från 70- och 80-talet. Dessa actionfigurer är baserade på alla möjliga Star Wars karaktärer och fordon från såväl de ursprungliga trilogin, prequel- och sequeltrilogin samt Star Wars Story filmerna Rogue One och Solo. Även karaktärer från TV-spel, serietidningar och TV-serier såsom The Mandalorian och Clone Wars har fått sin beskärda del av actionfigurer i The Vintage Collection.

Serien tog en paus 2013 och återupptogs sedan igen 2018. Star Wars The Vintage Collection actionfigurer riktar sig med sina stilistiska förpackningar i första hand till samlare.