TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Star Wars Leksaker

Star Wars - Black Series Sverige

« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 4 5 6 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Star Wars - Black Series actionfigurer

Upptäck en galax långt, långt borta med Star Wars Black Series-figurer! Dessa figurer är högt eftertraktade av både samlare och fans av Star Wars-sagan. Varje figur är omsorgsfullt utformad med detaljer som tar verklighetstrogenhet till en helt ny nivå.

Med Star Wars Black Series kan du samla dina favoritkaraktärer från Star Wars-universumet, inklusive klassiker som Luke Skywalker, Darth Vader och Princess Leia, samt nya favoriter som Rey och Kylo Ren. Varje figur är ungefär 15 cm hög och har rörliga leder, vilket gör att du kan posera dem i många olika positioner.

Star Wars Black Series-figurer är inte bara för samlare, utan också för fans som vill ha en autentisk upplevelse. Varje figur levereras i en elegant förpackning med en bild av karaktären på framsidan. Dessa figurer är också perfekta som presenter till Star Wars-entusiaster i alla åldrar.

Hos Heromic hittar du ett stort utbud av Star Wars Black Series-figurer. Hitta din favoritkaraktär idag!

Star Wars figurer för samlare

Star Wars actionfigurer från 70-talet är numera legendariska och mycket eftertraktade av samlare av actionfigurer. På grund av det stora samlarintresset bestämde sig Hasbro 2013 för att göra en serie Star Wars actionfigurer som riktade sig direkt till samlare. De första figurerna var Luke Skywalker, R2-D2, Darth Maul och en Imperial Sandtrooper. Sedan dess har de flesta karaktärerna från Star Wars dykt upp i serien och Hasbro släpper fortfarande kontinuerligt nyheter. Star Wars Black Series är utan tvekan de mest populära bland samlare av Star Wars actionfigurer idag

Star Wars Black Series skiljer sig från tidigare figurer från Hasbro i det att de är mer detaljrika och är något större, 6" istället för 3.75". De har även fler rörliga leder än andra actionfigurer från Hasbro. Även kartongerna är mer påkostade. Man har helt enkelt tagit tillvara på de egenskaper som uppskattas av samlare.

Hasbro Black Series

Actionfigurerna från Hasbro Black Series fyller en lucka mellan Star Wars leksaker för barn och de riktigt lyxiga och dyra samlarfigurerna från märken så som Sideshow Collectibles och Hot Toys. De är så pass detaljrika att de ser riktigt snygga ut på hyllan, samtidigt som du snabbt kan bygga upp en imponerande samling utan att pantsätta huset.

Vad är Star Wars Black Series?

Star Wars Black Series från Hasbro är en samling av högkvalitativa, detaljrika actionfigurer och samlarobjekt i skala 1/12 som är inspirerade av Star Wars-filmerna. Varje figur är utformad med hög precision och har rörliga delar för att möjliggöra en mängd olika poser. Samlingen innefattar karaktärer från hela Star Wars-sagan, inklusive huvudpersoner och biroller, samt unika varianter och exklusiva utgåvor. Många av figurerna i Star Wars Black Series är svåra att hitta och eftertraktade av samlare.

Hur många Star Wars Black Series actionfigurer finns det?

Det finns ett stort antal Star Wars Black Series actionfigurer som har släppts av Hasbro sedan serien lanserades 2013. Antalet figurer varierar över tid eftersom vissa figurer släpps i begränsade upplagor eller kommer att vara tillgängliga endast under en begränsad tid, medan andra figurer fortsätter att släppas regelbundet. Eftersom Star Wars Black Series i skrivande stund är en pågående linje så ökar antalet figurer ständigt, därför är det svårt att ge en exakt siffra på hur många figurer som finns.

När började Star Wars Black Series?

Star Wars Black Series började att släppas av Hasbro år 2013. Serien lanserades för att fira det kommande 30-årsjubileet av den första Star Wars-filmen, "Ett nytt hopp" som släpptes år 1977. Serien innehåller högkvalitativa, detaljrika actionfigurer och samlarobjekt som är inspirerade av Star Wars-filmerna och TV-serierna. Figurerna är utformade med hög precision och har rörliga leder för att möjliggöra en mängd olika poser. Serien har vuxit och innefattar nu figurer från hela Star Wars-sagan, inklusive huvudpersoner och biroller, samt unika varianter och exklusiva utgåvor.