TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Star Wars Actionfigurer

Star Wars - Black Series Sverige

« Föregående sida 1 2 3 4 5 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 4 5 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Star Wars - Black Series actionfigurer

Star Wars figurer för samlare

Star Wars actionfigurer från 70-talet är numera legendariska och mycket eftertraktade av samlare av actionfigurer. På grund av det stora samlarintresset bestämde sig Hasbro 2013 för att göra en serie Star Wars actionfigurer som riktade sig direkt till samlare. De första figurerna var Luke Skywalker, R2-D2, Darth Maul och en Imperial Sandtrooper. Sedan dess har de flesta karaktärerna från Star Wars dykt upp i serien och Hasbro släpper fortfarande kontinuerligt nyheter. Star Wars Black Series är utan tvekan de mest populära bland samlare av Star Wars actionfigurer idag

Star Wars Black Series skiljer sig från tidigare figurer från Hasbro i det att de är mer detaljrika och är något större, 6" istället för 3.75". De har även fler rörliga leder än andra actionfigurer från Hasbro. Även kartongerna är mer påkostade. Man har helt enkelt tagit tillvara på de egenskaper som uppskattas av samlare.

Hasbro Black Series

Actionfigurerna från Hasbro Black Series fyller en lucka mellan Star Wars leksaker för barn och de riktigt lyxiga och dyra samlarfigurerna från märken så som Sideshow Collectibles och Hot Toys. De är så pass detaljrika att de ser riktigt snygga ut på hyllan, samtidigt som du snabbt kan bygga upp en imponerande samling utan att pantsätta huset.