TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du alla våra Star Wars Retro Collection figurer. Actionfigurer gjorda i samma stil som leksakerna du kommer ihåg från förr.

Star Wars Leksaker

Star Wars The Retro Collection

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Star Wars Retrofigurer

Stiga ombord på en nostalgitripp till en galax långt, långt borta med vår exklusiva samling av Star Wars Retro Collection actionfigurer från Hasbro. Fulla av nostalgi är dessa Star Wars figurer gjorda för att likna Kenner leksakerna från 70- och 80-talet med 5 ledpunkter (5 Points of Articulation). De kommer dessutom i förpackningar inspirerade av de klassiska leksakernas förpackningar.

Varje figur i Star Wars Retro Collection är en hyllning till den ursprungliga designen och charmen som fångade hjärtan av miljontals fans världen över. Från ikoniska karaktärer som Luke Skywalker och Darth Vader till de mer obskyra, varje actionfigur är designad med en otrolig uppmärksamhet på detaljer, återskapande av den ursprungliga känslan och nostalgin från 70- och 80-talets Star Wars leksaker.

Heromic är din ultimata destination för att hitta dessa tidsenliga skatter. Oavsett om du är ute efter att komplettera din befintliga samling, eller börja på en ny samlande resa, har vi något för varje Star Wars entusiast. Våra actionfigurer från Star Wars Retro Collection är inte bara leksaker; de är samlarobjekt som för evigt bevarar den oslagbara charmen och äventyrskänslan från Star Wars saga.

Shoppa nu och låt din samling av Star Wars Retro Collection actionfigurer från Hasbro ta dig tillbaka till de spännande dagarna av rymdäventyr och hjältedåd. Med Heromic, är nästa kapitel i din Star Wars saga bara ett klick bort!