TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Varumärken

Super7 actionfigurer

Underkategorier

Din sökning tyvärr gav inga träffar.

Vi är fortfarande en relativt nystartad butik och håller för fullt på att bygga upp ett riktigt bra sortiment. Hjälp oss gärna med detta genom att berätta vad du är ute efter.

Skicka gärna ett mail till info@heromic.se och berätta vad du saknar, så ska vi göra vårt bästa för att få tag på det du letar efter.

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Super7 Sverige

Super7 är ett amerikanskt företag som tillverkar samlarobjekt, leksaker och kläder för en publik av popkultur-entusiaster och samlare. Företaget grundades 2001 av Brian Flynn och har sitt huvudkontor i San Francisco, Kalifornien, USA.

Super7 är känt för sin retrostil och sin fokus på kända franchiser och popkulturella ikoner från 1970-talet och 1980-talet. Företaget har samarbetat med flera licensgivare för att skapa produkter baserade på kända varumärken som Star Wars, Teenage Mutant Ninja Turtles, Transformers, Masters of the Universe och många andra.

Super7 tillverkar högkvalitativa samlarobjekt, inklusive actionfigurer, vinylfigurer, samlarobjekt och kläder. Företaget är känt för att använda högkvalitativa material och för att ha en hög nivå av uppmärksamhet på detaljer, vilket gör att deras produkter ofta är mycket eftertraktade bland samlare.

Utöver att tillverka samlarobjekt och leksaker, är Super7 också känt för att ha en stark närvaro i popkultur- och samlarcommunityn. Företaget arrangerar evenemang, pop-up-butiker och utställningar som är inriktade på popkultur och samlarobjekt, och är en aktiv deltagare i många av de större samlarkonventionerna runt om i världen.

Sammanfattningsvis är Super7 ett amerikanskt företag som tillverkar samlarobjekt, leksaker och kläder för en publik av popkultur-entusiaster och samlare. Företaget är känt för sin retrostil, sin uppmärksamhet på detaljer och högkvalitativa produkter, och dess samarbeten med licensgivare för att skapa produkter baserade på kända varumärken och franchiser.